KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 22, 2013

Not GA Blue But Giveaway



                                                          Not GA Blue But Giveaway
Oklah..aku tak tahu betul ke tak tapi aku hentam je sebab tuan empunya blog dah tagged aku.Aku join lah bagi tak menghampakan tuan empunya blog...hehe.Kepada blogger2 yang nak join leh tekan tajuk bawah gambar tu untuk mengetahui syarat2 yang ditetapkan.

Selamat Ber'GA' semua dan GUd Luck...:)

18 comments:

  1. Thanks nor sebab sudi join. Anyway, siapa kak ton? Puas mikir...
    Overall menepati syarat. No worries and just wait for the winner... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..wan tak knal ton...cer wan tanya wife wan siapa kak ton tu..mmg hotlah kak ton tu..haha

      Delete
  2. tercabar kak ton kalau dia nampak entri ni.... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sure lah...tp kak ton lagi comel..:)

      Delete
  3. haha..ahaa...sis comel lg dri kak ton
    ni klo kak ton nampak sure nangis guling2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...nangis guling2 tak per lagi..klu dia saman cik nor mcm mana?haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...