KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, April 23, 2013

Cer Teka Berapa Harga Sebenar Dia.....???



Assalamualaikum....

Hari nie aku tak de kerja.Aku dok rileks jer sambil buat2 ada kerja...haha.Jahat punya pekerja mcm nie.So, aku nak bg contest kat korang nie.Saper yang dapat teka harga  sebenar jeans aku beli sabtu lepas, aku akan bagi hadiah..% dia tak blh ckap lah...haha ..Mall tempat aku g beli tu terpaksa dkaburkan...mana thu kot blogger area Kelantan pernah g tempat aku g nie...haha

Ok.Selamat meneka harga sebenarnya....:)

23 comments:

  1. Replies
    1. Aduh...a.sop...knapa betul jawapan a.sop....huwaa...kna bg hadiah kat a.sop niie...haha

      Delete
    2. Yey berjaya teka dgn tepat :)
      Dapat hadiah.. heheh

      Delete
    3. haha..mesti a.sop dah tgk kat mana2 mega sales nie..haha

      Delete
  2. em..paling kurang pun RM71 kot..hhuhu..

    ReplyDelete
  3. RM119 takkan kot..sebab takkan tuan blog nak kasi senang2..hihihi.
    Aku rasa lepas tawar menawar...harganya RM80!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..salahlah a.hanif...mahal oo...RM80 tu..:)

      Delete
  4. Replies
    1. wah tepat tu....tak tiru jawapan a.sop kan?haha

      Delete
    2. jangan lupa email alamat yer..:)

      Delete
  5. Tahniah le buat mereka yg berjaya teka tu.... yang tak sempat cuba lagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..yang tak sempat lain kali cik nor buat lagi contest mcm nie..:)

      Delete
  6. wah bro sop ni sebenarnya tauke kedai tu kot...tu yg tau baper % diskaun...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...may b lah kot..siap thu brape % dia potong tu..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...