Breaking News

Tips Dapat Produk Dari Hometester Club Malaysia


Assalamualaikum..

Kalau sebut HomeTester Club mesti ramai blogger tahu kan? Sebab ramai yang daftar dan mencuba nasib untuk mendapatkan produk-produk yang ditawarkan sambil merasai sendiri kelebihan produk tersebut. Cik Nor sendiri tidak ketinggalan untuk mencuba nasib untuk mendapatkan produk yang ditawarkan.

Alhamdulillah..Rezeki menyebelahi Cik Nor bila Cik Nor terpilih untuk mencuba beberapa produk dan memenangi 3 contest yang dianjurkan. Antara produk yang Cik Nor dapat dari HomeTester Club ialah Bio-3, PediaSure, NH Nutrigrain, Clinelle, Counterpain dan Loreal.  3 produk yang Cik Nor menang contest ialah NH Nutrigrain, Clinelle dan Counterpain. Ramai yang minta tips dari Cik Nor macam mana boleh dapat produk dari HomeTester Club tu. Jom Cik Nor share tipsnya.

Tips Dapat Produk Dari HomeTester Club

Pertama : Bila dapat email dari Hometester Club dan ada produk baru untuk dicuba, cepat-cepat jawab sebab bukan korang jer yang dapatkan produk yang ditawarkan. Kalau tak silap Cik Nor hampir 2 juta ahli kelab.

Kedua : Jawapan akhir memerlukan idea kreatif korang, bagai jawapan yang paling kreatif dan korang yakin jawapan tu memenangi hati juri yang memilih. (Cik Nor bantai jer sebenarnya..haha)

Ketiga : Tawakal dan berdoa moga rezeki menybelehi korang.

Tips Menang Contest HomeTester Club

1. Selfie dengan produk tak payah banyak-banyak. Satu atau 2 keping pun dah cukup.

2. Korang tak payah la nak tulis review bagai macam korang review produk yang biasa korang buat tu. Cik Nor cuma tulis apa kebaikan yang dia tulis kat kotak or botol produk tu jer.haha. Nampak kan pemalas tapi nak hadiah Akhir ayat tu korang tulis la ayat-ayat manis sikit. Contohnya : Jom guna produk NH Nutrigrain supaya kita sentiasa sihat. Hah..giteww

Korang yang belum daftar kat HomeTester Club boleh daftar kat sini.

Semoga tips tak seberapa Cik Nor ini membantu korang untuk mencuba produk-produk yang ditawarkan oleh HomeTester Club Malaysia. Selamat mencuba dan semoga berjaya.

10 comments:

  1. buat dah macam cik nor cepat2 isi ni hahaha.. Tapi belum ada rezeki lagi.. Hihihi

    ReplyDelete
  2. ooo belum pernah daftar lagi...kemain ek cik norrrr, asyik menang ajeee, belanja sikit...hahaha

    ReplyDelete
  3. oh.. tak tahu pun...kena join nie :)

    ReplyDelete
  4. Oo..camtu ke. Ok nanti nak isi pula

    ReplyDelete
  5. Thanks share cik nor. Nanti bolehla register and cuba nasib

    ReplyDelete
  6. rasa dah sign up cuma tak pernah dapat lagi. belum ada rezeki lagi

    ReplyDelete
  7. dah daftar home tester ni.tapi sekadar daftar je,lps tu malas nak buat step seterusnya.mcm leceh je.haha(dasar pemalas)adoi

    ReplyDelete