KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, November 29, 2016

Macam Mana Cik Nor Boleh Terjebak Dengan Job Review?

Assalamualaikum..

Semenjak Cik Nor banyak up entry pasal job review ni, ramai pulak yang suruh share ngan diaorang macam mana nak dapatkan job review ni. Jangan bimbang Cik Nor tak kedekut ilmu.

Cik Nor sebenarnya tak ingat jugak macam mana dan bila Cik Nor boleh terjebak dengan semuanya. Tahu-tahu dah bertimbun job menanti. Yang pasti ianya bermula dari facebook. Majoriti job kebanyakan diaorang offer kat facebook.

Buka nak riak ke apa ni. Cuba korang kena rajin membelek facebook setiap hari. Dan satu lagi blog kena rajin updates. Kadang-kadang tu job datang sendiri jer bila kita rajin updates blog. Korang kena updates blog sekurang-kurangnya 1 entry sehari.

Arghh..Cik Nor sedap jer bagi tips kat orang. Blog dia pun tak updates. haha. Apa-apa pun jangan lupa add Cik Nor kat facebook. Nanti kalau ada apa-apa job Cik Nor akan tag korang yer.

Jangan kata Cik Nor tak payung yer. Cik Nor dah payung guna payung pasar tani lagi.haha

12 comments:

  1. Hehehe..rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari..semoga bertambah rezeki kita..Aamiiin

    ReplyDelete
  2. Betul...lg satu join group blogger...byk manafaat

    ReplyDelete
  3. Kita pun nak juga try menulis review2 ni, nnt kita tag akak kat fb

    ReplyDelete
  4. yes betul tu cik nor..peluang banyak..terpulang pada kita rajin ke tak nk update blog yer dak..=D

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Nor....rezeki dah masyuk janganlah di tolakkan....

    ReplyDelete
  6. Wahh cik Nor rezeki tu... Nnti kita add cik Nor jgn lupa tag yerr

    ReplyDelete
  7. ohh macam tu ya .. kat facebook group apa.. huuu

    ReplyDelete
  8. tahniah cik nor...semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Tak nampak pun cik nor payung pasar tani hat besaq gedabak tu. Hihi..
    Btl tu cik nor. Blog kna rajin update salah satunya kn. Sbb cmpany bila nk bg job akn tgk kekerapan kita mengupdate blog.

    ReplyDelete
  10. teruskan usaha cik nor! semoga berjaya!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...