Breaking News

Lazada Online Revolution | Box of Joy



http://www.lazada.com.my 


Lazada Malaysia membuka tirai kepada jualan dalam talian terbesar di Asia Tenggara, “Online Revolution” dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa. Acara selama sebulan ini yang akan bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 adalah jualan “Online Revolution” yang kelima semenjak pelancarannya pada 2012.



Tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution”pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.



Hans-Peter Ressel, Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia berkata, “Di Lazada Malaysia, kami komited untuk menawarkan rakyat Malaysia dengan akses kepada berjuta pilihan. 81% daripada para pengguna kami tinggal di luar Kuala Lumpur, dengan akses yang terhad kepada pusat beli-belah dan barangan berjenama yang berkualiti. “Online Revolution” 2016, yang bertemakan “Jenama untuk Semua” adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna. Kami menawarkan jenama-jenama ini dengan akses tanpa had kepada para pengguna yang berada di luar bandar-bandar metropolitan sementara kami juga memudahkan para pengguna untuk mengakses lebih daripada 1000 jenama kegemaran mereka”.



“Pada hari ini, kami mempunyai demografik pengguna yang lebih berusia, lebih pelbagai, dan lebih subbandar. Kami sedar dengan perubahan permintaan pengguna, dan kami berusaha untuk menawarkan apa yang setiap rakyat Malaysia mahukan. Oleh kerana itulah kami menawarkan tawaran tanpa tandingan – sebuah katalog dengan lebih daripada 7 juta produk merentasi 17 kategori; dengan antara produk terlaku kami termasuklah lampin, barangan runcit, dan perkakasan dapur”, ujar En. Ressel di hujung kata.


Semasa acara ini, para pengguna boleh menjangkakan untuk menemui lebih daripada 500 000 tawaran, termasuklah berbagai-bagai tawaran yang mengagumkan dari jenama tempatan dan antarabangsa - termasuklah pelancaran barangan berjenama yang eksklusif.  Lazada Malaysia juga akan menampilkan promosi dari pelbagai rakan pemasaran – para pengguna berpeluang untuk memenangi hadiah penerbangan percuma dari AirAsia BIG; termasuklah tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino’s Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa “Online Revolution” 2016.



Mengenai “Online Revolution” Lazada



“Online Revolution” Lazada adalah acara menjual dan membeli-belah dalam talian yang terbesar di Asia Tenggara yang membawa jenama, peniaga dan para pengguna bersama-sama di enam buah negara.


Lazada memulakan “Online Revolution” pada 12 Disember 2012 (12.12) dalam usaha untuk mendidik para pengguna tentang membeli-belah dalam talian dan kemudahannya. Apa yang bermula sebagai jualan selama satu hari telah mencetuskan kegilaan membeli-belah yang berkembang menjadi acara selama sebulan sebulan pada setiaptahun.


Semenjak itu, “Online Revolution” Lazada telah membuktikan dirinya sebagai acara jualan runcit dalam talian yang tersibuk di Asia Tenggara. Pada 2015, AS$40 juta dalam Nila iDagangan Kasar telah dicatatkan semasa finale yang berlangsung selama tiga hari.


“Online Revolution” 2016 Lazada akan menyaksikan penyertaan jenama-jenama terkemuka yang sekaligus akan menawarkan beraneka produk popular dan berkualiti, dan tawaran yang terbaik untuk para pengguna dari Asia Tenggara.



Mengenai Lazada Group



Lazada Group mengendalikan Lazada,destinasi beli-belah dalam talian yang terbesar di Asia Tenggara, dengan kewujudan di Indonesia (www.lazada.co.id), Malaysia (www.lazada.com.my), Filipina (www.lazada.com.ph), Singapura (www.lazada.sg), Thailand (www.lazada.co.th),dan Vietnam (www.lazada.vn).



Dilancarkan pada Mac 2012, Lazada telah merintis jalan e-dagang di rantau ini dengan menawarkan kepada para pengguna kesenangan membeli-belah dengan cara bayaran yang berbagai-bagai termasuklah bayaran ketika penghantaran, khidma tpengguna yang menyeluruh dan penghantaran balik percuma. Lazada menampilkan pilihan produk yang luas untuk beraneka kategori, daripada barangan elektronik hinggalah perkakasan rumah, permainan, fesyen, dan peralatan sukan.

Lazada menawarkan jenama dan peniaga dengan sebuah pasaran yang ringkas dan akses terus kepada lebih daripada 560 juta pembeli di enam buah negara melalui satu saluran runcit tunggal.


Korang mesti dengarkan pasal sale kat lazada sehingga bulan Disember ni.  Kepada yang tak tahu lagi, apa yang boleh shopping kat Lazada meh Cik Nor terangkan satu persatu.



Nak beli barang-barang kat atas tu? Sini link nya : Barang Dapur


Anda ada baby dan susah nak keluar rumah?  Jangan risau Lazada boleh membantu anda. Klik  Barangan Baby tak perlu risau lagi.



Bagi yang menjaga kecantikan tetapi tiada masa untuk keluar shopping. Lazada ada jalan penyelesaiannya. Cuma klik  Produk Kecantikan selesai semua masalah.




Nak shopping barang keperluan rumah?  Tiada masa terluang? Klik Sini selesai semua masalah. Jimat masa dan harga memang berbaloi.



Bagi peminat-peminat gadjet dan barang komputer tak perlu risau dan tak perlu bersusah payah untuk keluar rumah. cuma klik link di atas pilih jer mana berkenan. Harga tak perlu risau.memang jimat dan memang berbaloi.

Nak shopping? Nah ambik kod diskaun ni? Cik Nor belanja😁



Nak tambah pendapatan dengan lazada pon boleh. Tak caya tengok youtube ni.  Cuma daftar affiliate dan jana pendapat setiap bulan. Mudahkan? Rugi kalau tak  sertai.

 

Ni Cik Nor nak bagi bonus lagi kat korang. Siapa cepat dia dapatla. Kod diskaun untuk shopping di lazada dan food panda. Jangan lupa email Cik Nor untuk mintak kod diskaun..:)



15 comments:

  1. Really cute, the Panda (it's not inside my Parcel).20% discount, make me want to have another shopping on Lazada.

    ReplyDelete
  2. I love the panda too! Would make me want to order again!

    ReplyDelete
  3. i did not get the panda but the other things were all pretty great... i enjoy getting surprises...

    ReplyDelete
  4. cutenyer panda... saya ada seekor FM panda... hehe

    ReplyDelete
  5. Lazada, one of my favorite online shopping websites, huge varieties :)

    ReplyDelete
  6. best kan dapat item2 ni ciknor? :D
    sayang lazada lebih laaa

    ReplyDelete
  7. 2 3 hari nnt sy emel cik nor ye nk kod diskaun...tggu sat gaji msk hjg bln ni ;-)

    ReplyDelete
  8. Ada macam-macam kat Lazada tu, rambang mata.

    ReplyDelete
  9. bestnya shopping kat lazada kan?

    ReplyDelete
  10. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 12-23 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete
  11. This is the day when the Mega Sale will start, i.e. 11th November sharp at 11 a.m. in the morning. I simply mark 11.11 as a reminder on my phone.
    Using Lazada Voucher Codes to save more.

    ReplyDelete