Breaking News

Hamboi.. Kemain Kan Ko!!


Assalamualaikum..

Bila siap iron baju kerja tadi ingat nak terus tidur tapi bila teringatkan komen mr. or mrs anonymous hati rasa tersentap pulak. Buka main lagi dia komen, macam dia bagus sangat.  Kalau berani tak perlu la guna anonymous. Pengecut la mr. or mrs anonymous ni!

Dia komen tu kat entry la lama Cik Nor pasal peniaga kat Wakaf. Entry nya kat Sini. Cik Nor buka cakap negatif pasal peniaga Wakaf Che Yeh. Cik Nor just cerita pasal pengalaman dan minta kepada pengujung pasar malam tu supaya berhati-hati. Kalau yang dekat macam Cik Nor tak de hal bila-bila masa boleh pergi tukar. Kalau yang luar Kelantan macam mana? Sanggup ke datan balik semata-mata nak menukar baju tidur berharga RM8.00 sehelai?

Yang Cik Nor sentap dan geram dengan mr or mrs anonymous bukan apa, dia pulak yang terlebih emo.huhu. For your information, mr or mrs anonymous i memang peniaga. Sekarang ni jer tak aktif promote tudung kat blog. Cik Nor memang jaga kualiti tudung yang Cik Nor jual. Sekiranya ada yang tidak cantik dimata Cik Nor akan terus tukar dengan suppliers.  Bukan main jual jer.

Seandainya tudung tu ada pembeli nak jugak membelinya walapun telah diberitahu tudung itu kotor dan sebagainy Cik Nor akan kurangkan harga dan akan memberitahu keadaan tudung tersebut. Bukan main jual jer.

Alhamdulillah semenjak berniaga tudung tak ada lagi Cik Nor terima aduan yang negatif. Semuanya positif. Mr or mrs anonymous ko tak perlulah tolong melenting bagi pihak Cik Nor. Cik nor kena Cik Nor tanggung sendiri. Apa yang Cik Nor tulis kat blog cuma perkongsia bukan untuk mengata sesiapa. Siapa terasa maknanya dia makan ciliπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Mak aii panjangnya mengarang. Stop dulu sebelum pembaca blog Cik Nor bosan. See u soon. InsyaAllah

15 comments:

  1. sapa makan lada di tersan pedas kan!!! sabar cik nor :(

    ReplyDelete
  2. Hihuuu macam2 perangai orang... :))

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Inilah asam garam gula hempedu kehidupan.
    Semuanya kena telan.

    ReplyDelete
  4. kdg2 org ni ada yg jenis tak boleh ditegur. kita tegur tu utk kebaikan. tegur dan perbetulkan. bukannya ditegur pastu nak melenting. mcmanala nak maju kan cik nor

    ReplyDelete
  5. ignore je cik nor... biasa laa manusia mn ada yg puas hati dgn kita kan...ni stok geli2 je hahahaha

    ReplyDelete
  6. ehhh beriya dia komen ek..dia sentap sesorang hehehe..

    ReplyDelete
  7. Klkar je mr.mrs anon ni. Awk yng jual ke brng tu smpai cmtu skli nk emo. Hihi

    ReplyDelete
  8. baru nipon husna dpt komen lebih kurg mcm ni jgk.. hairan sgguh diorang nih, sepatutnya jadikan tu iktibar supaya tak berlaku lg pd masa akan dtg.. ini tak nak bertelagah jugakk.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. sabar je la kak Nor kalau ada orang komen macam ni.

    ReplyDelete
  10. ignore je komen dia tu.. tak perlu publish. perangai org mmg ada mcm2..

    ReplyDelete
  11. Alamak!! Takutnya ... nak balik ar

    ReplyDelete
  12. adat jual beli biasalah.. mcm2 ragam org yg kita x boleh nak jangka.. kena hadap juga..

    ReplyDelete