KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, November 30, 2016

Wahai Followers Cik Nor Sayang...


Assalamualaikum...

Oleh kerana malam tadi Cik Nor bagi tips kat orang lain macam mana nak dapatkan job review, so malam ni Cik Nor kenalah rajin updates blog. Blog bersawang malu oo..hihi

Udah-udahla merapu Cik Nor oii. Apa benda ko nak cerita.. ko cerita sekarang sebelum followers ko boring. Ni hah.. nak tanya.. siapa yang follow Cik Nor tapi Cik Nor tak follow balik? Cik Nor bukan tak nak follow balik tapi bila klik kat gambar tu tak ada link blog korang. Hampa tau Cik Nor..huhu

Mesti orang anggap Cik Nor sombong tak nak follow blog orang lain..ohh tidak ..jangan kata macam tu tau. Cik Nor nak follow back tapi link korang tak jumpa. Nanti kan saper-saper yang dah follow Cik Nor tapi tak follow balik sila tinggalkan link di kotak komen bawah entry ini.

Kepada yang Cik Nor dah follow tu jangan tanya kenapa Cik Nor tak singgah blog korang. Bukan Cik  Nor memilih tapi Cik Nor random mana yang sempat. Saper dapat komen Cik Nor kira bertuahlah walaupun komen Cik Nor cuma 2 patah.haha

Kadang-kadang ada orang confius Normi Nieza tu siapa? Tu la Cik Nor yer. Bila komen blog orang nama Cik Nor tak keluar tapi keluar nama Normi Nieza. hehe. Harap maklum😀😀😀

18 comments:

  1. dah lama x singgah sini.. hehehe.. saya dah follow.. lama dah.. hehehe

    ReplyDelete
  2. faham sangat cik noor .. jangan risau.. kita pun sama fikiran macam tu jugak kikiki...

    ReplyDelete
  3. Kita pun gitu juga klau da singgah tu mknanya kita on9 hihi

    ReplyDelete
  4. Asalamualaikum Cik Nor..bertuah blog yang dapat cara random..kita dah salaing follow ya

    ReplyDelete
  5. tak pe cik nor, kadang2 tak terkejar nak menyinggah blog kawan tapi alhamdulillah hari ni saya singgah blog cik nor :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... cik nor,

    Insaallah ader kelapangan singgah sini...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. AKAN SINGGAH SETIAP ENTRY YANG KLUR :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana sudi singgah diblog saya yang merapu dan syok sendiri.hihi

    ReplyDelete
  9. hihi. sedia maklum
    cntik nau no follower tu cik nor
    1234 giteww

    ReplyDelete
  10. banyak juga follower kak normi ya...saya tak sampai ramai tu

    ReplyDelete
  11. Cantik bilangan angka tu cik nor. Hihi
    Moga terus sukses dlm dunia blogging. 😊😊

    ReplyDelete
  12. Ramai betul followers Cik Nor. Free2 nanti singgahla below's link :D

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  13. kalu tikam tu agak2 naik x nombor tu cik nor? hahahahahaha

    ReplyDelete
  14. wow ramai betul followers akak
    akak rajin singgah blog rabia..nasib baik cam nama kak

    robiahtul.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...