Breaking News

Berkelah Sempena Cuti Deepavali


Assalamualaikum..

Malam ni nak cerita pasal empunya blog lah pulak. Cian korang datang blog Cik Nor asyik review produk jer. Confirm bosan kan? Cuti sempena deepavali baru korang pergi mana? Cik Nor pergi berkelah kat Tok Bali jer. Tak jauh. Hehe

Hari Jumaat tu dah g...ingat nak g kat Pesta Pantai Tok Bali tapi hampa. Jem teruk sampai tak bergerak kat jambatan Tok Bali. Rosak program.hehe. Gambar atas tu berlatarbelakang jambatan Tok Bali.


Gambar makanan tak sempat ambik. Gambar gedik kami banyak.hehe

Harap korang tak muntah hijo tengak gambar-gambar selfie kami.


Sebenarnya adik Cik Nor jakun sebab first time jumpa batang selfie. Haha. Kutuk pun xper sebab dia tak ada blog.hihi


Habis style  kami possing. Selagi xfull memory telefon selagi tu kami akan selfie๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚



Possing entah apa-apa. Korang layankan aje.hihi



Tu sorang budak pelik. Ada ke patut datang pantai siap bawa selimut. Buat malu kaum jer..haha


Last gambar yer. Sebelum korang muntah.haha. 

Berkelah tu tak lah sangat, just g makan tengahari tepi pantai je. Hari tu kami bawak nasi, lauk biasa-biasa jer, kuih muih, bihun goreng dan paling best g bakar jagung kat sana. Makan panas-panas tepi pantai manyak syokk oo.hehe.

Sambil-sambil tu kami sempat berniaga jagung rebus. Tapi sayang rezeki tak banyak sebab orang ingat kami just berkelah bukannya berniaga. Tak pe lah lain kali Cik Nor cuba berniaga lagi.

5 comments:

  1. amboiii sempat lagi yaaa mn makanan nyer? ;-)

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa...nory dah lama tak berkelah..

    ReplyDelete
  3. Cuti deepavali tak pergi mana pun. Dok rumah je. Seronok berkelah tepi pantai. Dapat pulak makan jagung panas2. Nyum.nyum

    ReplyDelete
  4. kita cuti deepavali tebingkang jer kat rumah.

    ReplyDelete
  5. Tengok org berkelah mcm syok tp sendiri pun tak pernah berkelah...hihi...
    Laaaa...baru beli monopod ke Cik Nor ke go pro? Benda baru memanglah jakun hihi...
    Nasib sendiri rasa ye....psst mmg boring jugaklah kalau asyik entri sponsored je

    ReplyDelete