KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, August 21, 2013

Giveaway Pertama Yang Baik Ogos 2013


Seperti yang telah dijanjikan dalam entry beberapa hari lepas iaitu berkaitan perancangan Ogos 2013, maka dengan ini aye lancarkan Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013.

Bermacam-macam perasaan yang timbul ketika hendak mengadakan giveaway pertama untuk tahun 2013.   Maklumlah ini merupakan kali kedua aye anjurkan.  Giveaway pertama pada dua tahun lepas telahpun terbatal kerana tiada sambutan.  Agak lama juga menyepi sehingga diberi kekuatan dan semangat baru.

Walau apa pun kali ini aye berharap giveaway ini mendapat sambutan.  Hadiahnya akan aye pamerkan dalam masa terdekat.  Biar suspen sikit... 

Diringkaskan cerita, semua orang mempunyai peluang dan peluang itu akan datang setelah mencuba dan menyertai giveaway ini.

Cara untuk menyertai giveaway ini cukup mudah.  Lihat keterangan dan panduan seperti berikut:
  1. Giveaway ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak)
  2. "sertai tapak ini" (Follower)
  3. Klik pada butang 'g+1'  di bawah entry ini. (Pastikan butang g+1 berwarna merah sebagai tanda telah klik)
  4. Promosikan giveaway ini di blog masing-masing... dan pastikan entry berkenaan ditampalkan gambar di atas dan dilink kan ke blog ini.
  5. Tinggalkan komen (ulasan) dan link penyertaan ke ruang komen (ulasan) di entry dalam blog ini.

Pemilihan pemenang dibuat menggunakan khidmat random.org.  Terdapat dua kategori pemenang iaitu pemenang utama dan pemenang hadiah misteri.

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan mulai 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013atau mungkin juga akan ditamatkan lebih awal bergantung kepada sambutan.

Giveaway pertama yangbaik Ogos 2013, semoga mendapat sambutan. (^-^)

p/s: Cik nor malas nak taip..cik nor copy jer tuan tanah punya...jangan marah yer tuan tanah..Saper2 yg nak join leh arr click kat banner di atas.Good Luck all..:)

48 comments:

  1. good luck akak..moga ada rezeki bulan syawal ni :) lynn pn dah lama xjoin GA/contest/segmen...teringin tapi tak sempat...huhu

    p/s selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..InsyaAllah...aamiin


      p/s:selamat hari raya cik lynn..:)

      Delete
  2. ingatkan akak yang buat GA ni hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah..tak cukup modal nak buat..haha

      Delete
  3. good luck..

    sib baik ciknor tegur ciksu.. ghopenya ciksu tersilap masuk link ..hahha

    patut la cik nor pelik ..thanks ye sbb sudi join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...tu lah pasal...cian org yg menang tu cari nama dia tak der..haha

      welcome..:)

      Delete
  4. selamat ber-ga nur
    gdluck
    yumida nak join jugak la

    ReplyDelete
  5. yeay TB join segmen ni..btw pada sape yg join segmen ni Goodluck juga ye..done follow awak.salam kenal ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    ReplyDelete
  6. selamat berjaya nor..

    man asyik cakap nak join tapi tak join jugak.. kena tunggu nor yang buat giveaway baru man join agaknya.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      cik nor blh buat gA tp man kna sponser hadiahnya..bleh tak?haha

      Delete
  7. selamat bercontest ciknor... gud luck yer...


    p/s : selamat hari raya dari jaa, maaf baru sempat terjah sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jaa..:)

      p/s: selamat hari raya jgk jaa...xper..:)

      Delete
  8. selamat berGA cik Nor..
    insyaAllah nti join...hri ni tak sempat lgi...huhu:)

    ReplyDelete
  9. Kepada Tuan Blog,
    ada salah faham disini
    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/pembetulan-kepada-ga-yangbaikblogspotcom.html

    ReplyDelete
  10. good luck... rajin nor join GA/segmen...

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya. Kerajinan bersegmen moga mendapat hasilnya nanti.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...