Breaking News

Dapat Kad Raya Walaupun Raya PKP


Assalamualaikum..

Walaupun bulan syawal akan berlalu tidak lama lagi tapi Cik Nor tetap nak update pasal kat raya yang Cik Nor terima semasa hari raya PKP tempoh hari. Kad raya ni dah lama sampai tapi hari ini baru sempat nak abadikan kat sini. Kalau tak silap kat raya ni diterima selepas dua 3 hari raya.

Bukan kelewatan si penghantarnya yang menghantar tapi lewat offer siapa nak kad raya dari dia.haha. Cik Nor pulak pantang tengok orang nak bagi kad raya. Terus la pm kat messanger cakap nak.  Mesti korang kata..eii tak malu nya Cik Nor ni. Memang Cik Nor tak malu kalau dengan Shida Radzuan. Haha

Boleh dikatakan tiap-tiap kali raya Cik Nor akan dapat kad raya dari Shida. Tak kisah sebelum raya atau selepas raya tetap juga sampai ke rumah Cik Nor. Hehe. Rasanya Shida pun dah masak dengan Cik Nor ni. Pantang dia offer, Cik Nor la orang pertama yang akan pm dia. Nak tak bagi kesian pulak kan? bagi ajer la.haha

Blogger Shida antara blogger terawal Cik Nor kenal sejak menceburi dunia blogging ni. Mana taknya asal ada jer dia buat giveaway, Cik Nor akan turut serta. Tak kira menang atau kalah, janji join. Kalau ada rezeki dapatlah hadiah.hehe

Nak kenal siapa blogger Shida Ridzuan ni? Ni link blog dia, jangan lupa follow tau.


Baca juga : Kad Raya 2020

3 comments:

  1. bestnya dpt kad raya..
    teringat kenangan raya dulu2..
    wajib beli kad raya utk bg kat kwn2.. hihi

    ReplyDelete
  2. rindu kan zaman2 bagi kad raya ni. kad raya camni lebih ada sentimental value berbanding ucapan dari phone

    ReplyDelete