Breaking News

Selamat Hari Lahir Kakak


Assalamualaikum..

Dah lama nau kan Cik Nor tak cerita pasal personal kan? Asyik cerita pasal dunia hiburan, penyakit la, resepi la dan macam-macam lagi lah. Hari ni baru berkesempatan nak cerita pasal sambutan hari lahir anak buah Cik Nor yang sulung iaitu Nur Izzah Atirah. Majlis sambutan dibuat pada 31/1/2020 tepat tarikh lahir dia. Tuan empuan diri dalam gambar kat atas tu. Sekarang tengah tunggu SPM. Kalau result tak ok cik kahwinkan dengan saper-saper yang sudi yer..haha


Kek ni Cik Nor kongsi dengan anak buah a.k.a adik dia dan mak Cik Nor. Kek ni tak besar mana pun. Nampak dalam gambar macam besar jer. Kek mur-mur jer orang kata. haha. Nak beli kek kat SR tak mampu la pulak sejak tak kerja ni.hihi. Maaf la kakak ni jer yang cik mampu sponser, tu pun kongsi 3.haha


Sebenar dia tak tahu kami buat sambutan kecil-kecil untuk harijadi dia. Memang tak plan pun sebenarnya. Sebab ingat nak bagi kek tu jer tapi adik Cik Nor beria yang buat sambutan. Maka kami yang dah bermastautin kat rumah mak goreng la mee dan bihun. Kakak Cik Nor pulak siap suruh bestday girl buat kek batik lagi.haha. Mesti korang tertanya-tanya apa fungsi roti tu. Roti tu nak cicah dengan pengat nangka sebenarnya. Pengat nangka tak ada dalam gambar la pulak.haha

Kek yang sebiji lagi tu lupa nak snap jarak dekat la pulak. Yang tu kek harijadi adik ipar. Wife dia a.k.a adik Cik Nor beli khas untuk dia, Kek biasa-biasa jer. Korang abaikan Cik Nor yang dah semakin bambam sejak jadi penganggur terhormat ni.haha. Acah-acah potong kek jer tu.



Apa lagi selfie la ramai-ramai. Ada lagi makanan tambahan lain tapi tak sempat snap sebab dah lapar.hihi. Kami buat kambing, ayam dan daging bakar. Masa snap gambar ni semua tu tak masak lagi maka tak ter snap la makan yang dibakar tu. hihi. Itu lah kisah sambutan hari lahir kakak yang tak seberapa. Dia pun kejap jer dok kat situ sebab pukul 8 malam dia kena gerak ke bandar Machang. Ada suprise parti dari kawan-kawan sekolah dia.


Selamat Hari Lahir Kakak semoga jadi anak solehah dunia dan akhirat..aamiin

3 comments:

  1. seronok diraikan kak baju merah..hehehe

    ReplyDelete
  2. Semua gegirl je cik nor.hehe..happy bithday kakak..semoga murah rezeki dan sihat sentiasa..ebhehe

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. selamat hari lahir nur izzah atirah

    ReplyDelete