Breaking News

Yeayyy..Iklan Nuff Dah Kembali...:)



Assalamualaikum...

Eksaited sangat nie..bukan menang loteri tapi bila tengok gambar iklan nuffnang dah berubah.Dah ada iklan baru.Bukan burung biru lagi yer..hihik

Gambar kat atas tu cik nor sempat printscreen masa dia mula2 keluar.hehe..Keluar korang nampak iklan yang cik nor printscreen tu jangan lupa click  yer..nanti cik klik yang korang jugak...:)

Oklah..stop dulu...nak buat kerja..babai..:)

64 comments:

  1. alhamdulillah lah kan.. zam pun bru perasan ada iklan baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..sekurang2nya nuffnang keluarkan iklan baru walaupon sekejap..:)

      Delete
  2. Replies
    1. klau jum terserempak kita sama2 klik yer..:)

      Delete
  3. hihi...cik nor datang nak klik iklan...tapi rupanya...iklan tak timbul lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...jap jer dia timbul...tapi klik jgklah burung biru..haha

      Delete
  4. hehe...dah lama tak nampak iklan2 tu muncul kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...first time muncul dtahn baru nie..:)

      Delete
  5. Replies
    1. yup..tp sekejap jer fizah..try kot..:)

      Delete
  6. mama nampak malam tadi,, sekrang burung lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal mama..dia baru nak testing kot..hihik

      Delete
  7. ingatkan datang nak klik iklan baru tu..takde pulak..nanti ada kaksura dtg klik ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..nuff nie main2 lah kak..kita eksaited nak klik iklan baru...tetiba keluar burung biru balik..huhu

      Delete
  8. yeay! tapi bila sally dtg...si burung biru tu jugak yg keluar! -_-'

    ReplyDelete
  9. iklan tu mcm kejap2 je..kejap ada pastu ilang balik dah.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu..saja nak test market kot..:)

      Delete
  10. ha'ah kat tempat atie pun dah kembali..moga2 lama lah duduknya tu ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker? status cik nor dah bertukar kpd non-glitterati lah plk..huhu

      Delete
  11. shark punya sampai sudah burung biru tue..
    hehe..
    kira ok ler daripada xdek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm..dia singgah kjap jer lah shark..huhu

      Delete
  12. Hai, Cik Nor..

    Iklan tu cam kejap je ada.. skrg dah burung biru balik... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..nurul..

      yap btl tu..tu lah psl..huhu

      Delete
  13. waaaahhh..
    aah..mun datang pun ada burung biru je..

    ReplyDelete
  14. ada si burung biru yg tengh jegil kat muz ni..hehe

    ReplyDelete
  15. nuffnang dah berjauhan dgn kite :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah ngn cik nor pon...dah brtukar status kpd non-glitterati dah..huhu

      Delete
  16. Replies
    1. dia singgah jap jer deno..thanks ya..:)

      Delete
  17. Replies
    1. thanks kak tp status account nuffnang cik nor brtukar kpda non-gliterrati dah..huhu

      Delete
  18. asyik burung je huhu parah la nuff nie >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..dia singgah jap jer..huhu

      Delete
  19. Yup ada perasan jugak 2-3hari iklan baru tue.. hrp2 ada la cpuv lps nie.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?harap2 macam tu lah..aamiin

      Delete
  20. Tahniah! tp bila datang sini burung biru tu juga yg kluar...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mia..status cik nor kat acc nuff dah brtukar non-glitterati..huhu

      Delete
  21. ok lah tu
    harap akan bertambah rezeki berblog yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ok sbb status acc nuffnang cik nor dah brtukar ke no-glitterati..huhu
      InsyaAllah..aamiin

      Delete
  22. Replies
    1. jap jer dia singgah sbb status acc nuff cik nor dah brtukar ke non-glitterati..huhu

      Delete
  23. risau kan kalo nuffnang menghilang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal lieya..masuk thn baru langsung nuff tak bg income..:(

      Delete
  24. hehe.. bole kumpul duit pasni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..harap2 mcm tu lah alycia..:)

      Delete
  25. mujur singgah juga mr . N.. tapi Fiza singgah mlm nie ader siburung biru tu jer..

    ReplyDelete
  26. wah bulan baru iklan pun mesti baru.. =)

    ReplyDelete
  27. alamak,sekarang burung biru la plak..
    tak pe nnti dah muncul kite tekan okayh! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia singgah kjap2 jer mirza...thanks ya mirza..:)

      Delete
  28. Aah de perasan iklan baru nih tp dtg sini burung biru yg kuar

    ReplyDelete