Breaking News

Sandal Untuk Mak Dah Sampai..:)



Assalamualaikum..

Aduyaiii..punyalah seksa nak siapkan entry nie.Nak masuk kan gambar sekeping yang kecik tu mengambil masa yang lama. Kena refresh dua 3 kali baru ok.Nie gara-gara budak praktikal dok download cerita.Kan cik nor sound terasa pulak.huhu.Sebenar nya hati tak keruan coz somebody kata sebelum g belayar dia nak mesej.Tapi sampai saat cik nor menulis kat blog tak de satu pon sesej dari dia sampai.huhu.Harap2 dia selamat pergi dan selamat kembali..aamiin

Eh..panjanglah pulak permulaan cik nor nie.Biasalah kan blog merapu.Apa2 hal kena merapu lah dulu..haha.Sebenarnya cik nor nak cerita yang cik nor dapat voucher zalaora untuk kali ke-2.Kalau sebelum nie cik nor beli jubah.Entry dia kat SINI kalau nak baca lah..Kalau yang dah baca tu abaikan ajer link yang cik nor bagi tu. Mula tu ingat nak beli sandal kat cik nor sendiri tapi dulu pernah janji nak beli something untuk mak kat zalora maka cik nor cancel lah hajat cik nor tu.Cik nor tukar voucher nie dengan membeli sandal untuk mak.Nak beli jubah mak kata baju dah banyak sangat.So, cik nor suggest lah suruh beli sandal.Mak on jer..:)

Tapi kan..mak cik nor pakai saiz 6 entah dimana silapnya sampai saiz 7.Macam mana nie??harap padanlah..malas nak menukar2 bagai2..huhu.

Oklah..cukup untuk hari ini.Salam Jumaat semua..:)

38 comments:

  1. ooo beli kat Zalora... cantik jugakk... mike mesti berdebo tunggu mak mike balik kan????? awok ada dpt baucer diskaun Zalora jugak.... RM50.00 Astro bagi.... macma nak guna... tapi awok sebelum ni riso nk beli online dgn Zalora... tapi tgk pada 3- 4 oghang yg dah beli online dgn Zalora macma takde masalah je.... ok la kot....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...alhamdulillah...xbsar..padan jer ngan kaki dia..hehe..Bukan diskaun dari astro tp nie cik nor buat iklan dia...:)

      Delete
  2. salam jumaat cik nor.. sandal bata memang sedap pakai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad lieya...tu lah pasal cik nor pilih jenama trsebut untuk mak cik nor..:)

      Delete
  3. terbeli besar plak,tak pe x bnyak beza kot..heee ^_^
    salam jumaat cik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah mirza..ngam2 muat kaki mak cik nor...:)
      salam ahad mirza..:)

      Delete
  4. Alhamdulillah......murah rezeki bila selalu memberi kepada ibu/bapa.....

    ReplyDelete
  5. mesti mak Nor suka pemberian anaknya ini...:)

    ReplyDelete
  6. kalau tak padan..sis tukar pun boleh...rasanya cuma poskan balik guna
    sampul dan form yang disediakan dalam sampul parcel tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..padan kak..ngam2 jer ngn kaki dia..:)

      Delete
  7. hehehe, mintak2 la tak besar sangat size 7 tu kak..

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat cik nor...
    insyaAllah sesuai dengan Mak cik nor tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad atie..:)

      Alhamdulillah padan & sesuai atie..:)

      Delete
  9. cantik sandal, mak saya pun suka sandal macam ni selesa pakai :)

    ReplyDelete
  10. bila tengok sandal yg Cik Nor beli ni..teringat pulak kat mak..kaksura pun slalu beli kat Mak sandal yang jenis camni..tiap kali raya..cuma tahun lepas jer x beli sebab cucunya dah belikan..:)
    jughuh Cik Nor ni..selalu ingat ko orghe tuo..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..baguslah kak..tiap kali raya bli untuk mak..cik nor tunggu ada duit lbh dlu baru bli untuk mak.Baik punya anak kan kak?haha

      Jughuh sagtlah kak..tdo pon ngn mak lagi kadang2 tu..haha

      Delete
  11. pening kejap masa baca tadi bila jumpa ayat "mak cik nor"... ingatkan tadi 'mak cik' nor.. rupanya mak 'cik nor'.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayokkk..blh plk macm tu pha is nie..hihik

      Delete
  12. mesti mak cik nor suka kan. hehe.

    ReplyDelete
  13. sandal bata.. mmg sedap pakai nie.. mmg sure mak cik nor akan suke

    ReplyDelete