Breaking News

W.Wednesday#40


p/s: Kepada kekasih ku Mr.N kembali lah kepada ku secepat mungkin.Tengok income ku dah jadi 00...huhu

48 comments:

  1. betul2..hari tu saya cash out dalam rm300,duit tu burn sebab kononnya saya join fraud program

    ReplyDelete
  2. Ramai dah merungut pasal nuffnang ni... ke nuffnang dah hampir bangrap sbb banyak pesaing? huhu

    ReplyDelete
  3. harap En Nuff tu dengarlah rayuan Cik Nor ya...:)

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah adalah nti tu cik nor... hehe
    sunyi je kan Mr N ni....

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...cik nor,

    En.Nuff mselim3 pun merajuk gak nie...xder earning baru..hehehe. Sabar cik nor.. jgn TUKAR... kepada komli..

    mselim3

    pls: releks dulu, kita "wait and see" k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      hihik..dah dapat kod dari komli cuma tunggu masa jer nak pasang iklan dia..haha

      p/s: ok..cik nor tunggu & lihat jgk..hehe

      Delete
  6. Fiza pun dah cash out semalam.. tggu mmg tak de harapan la...sabar je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..cik nor cash out hujung bln lepas...sblm apa2 terjadi baik cash out dulu..hehe

      Delete
    2. Betul sangat tu cik nor.. risau jugak.. huhu

      Delete
    3. risau tkut duit dlm acc hilang..huhu

      Delete
  7. miza pun ad masalah gak ngan nuffnang ni,haisshh..sedih2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn mirza seorang...semua blogger mghadapi masalah yg sama..huhu

      Delete
  8. start tahun baru nie nuffnang tak bagi pape pun...

    ReplyDelete
  9. Entahla Cik Nuffnang ni pergi mane. Maybe pi sambut tahun baru lagi kot thats why menyepi je.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal tiey...bla dia nak balik xthu lah...huhu

      Delete
  10. mgk dyeorang kurangkan operasi kot...sabar je lah kak nor,..fizi pun alami perkara yang sama juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. may b lah kot..tgh wait n see nie..hihik

      Delete
  11. slamat ptg cik nor. tenkiu singgah blog ciksu. skrg baru berkesempatan bw. h Utah u
    sama la kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat pagi cik sue..sama2..:)

      sabar jer lah cik sue..:)

      Delete
  12. mr.n pergi holiday kot.. hehe.. kita wait n see.. hehe.. shad rasa sayang lak nak tukar kepada komli, setia ni dgn mr.N. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. may b lah kot..hihik...cik nor pon macm tu jgk..kita tunggu dan lihat jer la..huhu

      Delete
  13. iklan nufnag zam pun suka menghilang

    ReplyDelete
  14. Sy dh merajuk dgn.en.nuff nih.. Mlas dh nk amik thu pasal dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah saya pon maria.Just wait n see jer..huhu

      Delete
  15. salam cik nor..

    hehe napa tu..sabar ye..naik la tu nti.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..cik yaya
      nuff tak bg income...InsyaAllah..aamiin..:)

      Delete
  16. In shaa Allah.. ade rezeki tu nanti.. terus berkarya :)

    ReplyDelete
  17. HIHI...CIK AKAK 0.85 SEN...NAK BELI AISKRIM..HIHI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah tu cik akak ada gak..cik nor...00..hihik

      Delete
  18. sunyi ja nuffnang sekarang, kita sabar je lah cik nor hehe :)

    ReplyDelete
  19. Termakbullah doa cik nor nampaknya

    ReplyDelete