Breaking News

Hadiah GA Dah Sampai....:)



Assalamualaikum..

Macam biasalah..pagi2 dok belek blog orang.Free time bukan nak updates dok bw jer kerja cik nor nie.Then bila banyak kerja mulah tak sempat nak updates blog.Saper yang rugi??Ko jugak kan cik oii..hehe

Semalam abang pos laju datang .Buka2 pintu pejabat siap panggil nama penuh cik nor lagi.Nampak benar yang dia tak pernah datang hamtar barang kat pejabat cik nor.Kalau abang yang selalu datang tu dia kenal cik nor dah..hehe.Kenal?Ye lah..dalam pejabat nie cik nor seorang jer yang selalu terima barang melalui pos laju..hehe.Mula2 ingat barang my bff yang hantar sebab tempoh hari dia kata nak bagi jersey TRW kat cik nor.Dia beli jersey TRW tapi ketat.Cik nor bagi cadangan supaya dia jual tapi dia tak mahu.Then dia cakap nak bagi cik nor.Cik nor apa lagi kembang kempis hidung dapat jersey TRW free.hehe

Lorr..panjangnya cerita nie melalut.Hadiah nie sebenarnya dari Blog Syuhada Baharuddin alah yang anjurkan  GA NI. Cik nor menang hadiah tu dari GA tu lah.Nasiblah syuhada nie bagi hati mention kat komen cik cik nor.Kalau tak memang melepas dah hadiah nie.Memang tak perasan pun bila pemenang di umumkan.huhu.Bukan apa cik nor malas nak check takut kecewa.Dah banyak kali tunggu pengumunan tapi hampa semuanya.Tak sangka pulak yang cik nor buat tahu tahu nie pulak menang.huhu

Apa2 pon tahniah kepada penganjur Syuhada Baharuddin sebab menganjurkan GA yang best nie.Best sangat bau purfume tu.Lain kali buat GA lagi yer Syuhada..InsyaAllah cik nor join lagi...:)

Oklah cukup untuk hari ni..see u again...:)



38 comments:

  1. Alhamdulillah, congrats Cik Nor, Farah tumpang happy untuk Cik Nor...

    ReplyDelete
  2. tahniah Cik Nor..rezeki lagi..
    Lepas ni Cik Nor siang malam mesti wangi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah kak..:)

      sayanglah kak nak guna..hihik

      Delete
  3. macam best jer hadiah tu cik nor....menarik tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak..tak sangka dapat hadiah tu..:)

      Delete
  4. tahniah..nnti boleh hantar sini sebiji..hehe :P

    ReplyDelete
  5. wah.. hadiah hari tu~~ tahniah la ae

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah cik nor..mmg rezeki
    meh pancit kat yumida sikit

    ReplyDelete
  7. Wah bnyak perfume tu yg Cik Nor dpat. Meh sini satu.hehe

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt hadiah. tp hadiah sy x sampai2 sampai skrg. huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki... perfume tu bule bawak solat la ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..blh kak..siap tulis lagi xblh dilangkah..:)

      Delete
  10. Kira rezeki tu ci Nor...share share le kat orang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...mana blh share..sayang oo..haha

      Delete
  11. tahniah ciknor.. murah rezeki.. =)

    ReplyDelete