Breaking News

Kenduri Kahwin


Assalamualaikum

Alahai hari nie macam blur lah pulak nak menaip kat blog.Godek2 gambar dalam folder jumpa gambar pergi kenduri kahwin.Majlis berlangsung pada tahun baru cina baru nie tapi tak sempat nak updates kat blog.hehe

Nie majlis perkahwinan anak besan kak long cik nor.Majlis berlangsung di Kemubu, Dabong.Orang kelantan mesti familiar dengan nama tempat nie.Kawasan ni terletak kawasan pendalaman sikit.Nak ke sana memakan masa 4 jam. 2 jam pergi dan 2 jam balik.Pengalaman betul lah pergi kenduri kawen nie.

Siap bawak bodyguard lagi 2 orang nak ke sana.Al-maklumlah jalan yang di lalui macam kawasan hutan2 sikit.Bukan apa takut apa jadi pada kereta yang di pandu je.Baik berwaspada sebelum terkena.huhu.Yang ada dalam gambar tu cuma k.long cik nor, 2 orang anak buah, seorang cucu, pengantin dan yang paling cun kat depan sekali tu cik nor la ( sila muntah hijau sekarang..haha).Sejak akhir2 nie banyak pulak muka cik nor interframe kat blog.Cari publisiti muharan gamaknya cik nor nie.Xder lah..cuma kebetulan ada cik nor tepek jer la..:)

Kalau korang korang nak tahu tu lah jubah yang cik nor dapat dari zalora.Entry dia kat SINI.Sori lah xde gambar yang possing berdiri.Lupa nak ambik gambar full..hehe.

Oklah..stop dulu nanti merapu lagi..:)

26 comments:

  1. bestkan pergi kenduri kahwin......
    salam jumaat cik nor...

    jemput join http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu ikhwan..:)
      salam ahad ikhwan..:)

      InsyaAllah..

      Delete
  2. best makan nasi minyak cik nor?hehee
    nyam2 ^_^

    ReplyDelete
  3. wah siap ada bodyguard yg menemani, bertuahnya tuan blog...

    ReplyDelete
  4. Wlpun pedalaman, kaw. tu mmg tenang sgt.. Fiza ke dabong naik gunung stong.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu fiza...wah untungnya fiza..dah sampai gunug stong..cik yg dok kelantan pon blm sampai lagi..hihik

      Delete
  5. sy tengok yg depan tu cun je, sy tak muntah pun...hhee

    ReplyDelete
  6. Sekali-sekala makan nasi minyak memang sedapkan.

    ReplyDelete
  7. Aaa tak tau dabong tu kat mana huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..ye ker?nnt jangan lupa google yer nad..:)

      Delete
  8. Tak tahu... tak pernah dengar.. eh saya bukan orang K'tan.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?jgn lupa google cari apa yang glemer kat dabong tu..hihik

      Delete
  9. aiza pun tak tahu juga kat mana dabong tu cik nor.. hihi.. cantik jubah yang cik nor pakai tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..google je aiza..:) thanks aiza..:)

      Delete
  10. Jauh jugak tempat kenduri tu kan....akak tak pernah sampai sana...

    ReplyDelete
  11. haha....kan anak dara oklah tu.... ni yg mak dara pun selalu interframe apa hal hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..time2 cam nie jer blh interframe...time lain harap maklum lah..hihik

      Delete
  12. selamat pengantin baru.. comelnya pengantin..

    ReplyDelete