Breaking News

Kenapa Non-Glitterati???


Assalamualaikum...

Suprise...buka2 akaun nuffnang pagi tadi tengok status dah bertukar kepada non-glitterati dah.Tak tahu kenapa tiba2 ia bertukar menjadi hulk aka warna hijau.Betul2 suprise hari nie.

Dua hari tak buka akaun nuffnang tetiba jadi macam nie.Huwaa..rasa nak menangis pon ada nie.Nuffnang apa salah cik nor.Please expalain...dah la iklan baru dah muncul tetiba statu jadi non-glitterati pulak.Cik nor dah hantar tiket tanya dia kenapa status cik nor bertukar..Esok baru ada jawapannya..huhu

Nak tanya siapa yang pernah kena non-glitterati tu barapa lama masa di ambil untuk jadi glitterati balik.Please share...:)

44 comments:

  1. Dgr kata nuffnang tgh pening la ni.. Lama dh x bka acc nuff.. Ngajuk dh dgn dia... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtahulah maria..harap dia peninglah...esok2 dah ok..:)

      Delete
  2. kenapa erk...hope nuff menukar kembali esok hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtahulah...still non-glitterati lagi hari nie..huhu

      Delete
  3. Lol. Asal jadi camtu. Maybe Nuffnang sekarang ni dah xbetul tu. Nanti elok la tu. Jangan CIk Nor plak yg pening kepala sebab Nuffnang.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtahulah tiey..tetiba jer bertukar status jadi non-glitterati...InsyaAllah..harap2 macm tu lah...:)

      Delete
  4. sabar ye. harap2 semua kembali normal

    ReplyDelete
  5. sian cik nor...cik nor tak pernah letak apa2 iklan lagi dalam blog kan....
    sabar je lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal cik akak..entah apa2 kan nuff nie..huhu

      Delete
  6. Dulu layan jugak iklan2 ni kmdian cam malas dah sbb nak fokus kat bisnes je.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..dah ader business xpayah pening nak fikir pasal iklan nie..hihik

      Delete
  7. mmm tak dapat tolong.. dari dulu hingga kini memang non gliteri.. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok .La..knapa mcm tu plk..tak hantar tiket kat nuff ke tanya?huhu

      Delete
  8. Awal buat dulu mmg non, pastu glitererti jerr.... Tp pasni nak berjinak dgn komli n 8shares, for sure pastu dah x glitereti..Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..nak curang ngn nuff lah nie..muz tak per ramai followers..hihik

      Delete
  9. lar.. nie yg nak tengok status Fiza pula nie.. rasanya ade kesilapan teknikal kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. checklah fiza..mana thu ada perubahan..mana thu kot income brtambah ke?hehe

      Delete
  10. 2 3 hari kak, mama dah kena hari tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker mama?hurmm..habislah cik nor mcm nie mama..huhu

      Delete
  11. lepas hantar tiket maybe ok kot.kene tunggu jawapan diorang jugak :)

    ReplyDelete
  12. kalau xda apa2 seminggu akan bertukar blk status tu :)

    ReplyDelete
  13. mesti ada problem pada nuffnang tu..lgpun dah lama nuffnang tak update apa2 kan..

    ReplyDelete
  14. sy mmg tak tau lerr bab nuffnang ni cik nor..:)
    semoga kembali seperti sedia kala..semoga di permudah segala urusan cik nor :)

    ReplyDelete
  15. dulu kakak pernah juga jd camtu....tetiba non glitterati pulak. terus hantar tiket kat nuffnang, tny kenapa? nasib sekejap jak jd gitu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?harap2 mcm kak mia jgklah kes cik nor nie.Dah send tiket ke nuffnang tapi blm reply lagi..huhu

      Delete
  16. boleh plak bertukar kan Cik nor.. atie blm pernah plak.. harapnya akan jadi glitteri semula lah...sabar...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tetiba jer dia ber tukar jadi non-glitterati...harap2 macam tu lah...aamiin

      thanks atie..:)

      Delete
  17. Replies
    1. xthulah cik yaya..nuff xbalas tiket cik nor..huhu

      Delete
  18. nape la pulak.
    ciksu pon lama x buka majuk sbb x dpt be.. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. xthu lah cik sue..huhu
      owh nie lagi bagus..hihik

      Delete
  19. dia saja main2 tu cik nor.. sy bape kali kena.. esok lusa elok balik..
    saja nak gertak je tu.. don't worry.. =)

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum..cik nor,

    ikut pengalaman mselim3 nie.. status gliterrati akan dapat balik lepas 3 hari ,, dengan syarat iklan2 daripada selain nuffnang kena kuarkan daripada blog..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      oo..mcm tu ker?tapi cik nor mana der ltak iklan lain pon..tetiba jer dia tkar status cik nor..huhu

      Delete
  21. Nuffnang tersalah tekan kot,...Okje punya nak kena check jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahla kak..tp alhamdulillah..dah gliterrati balik dah..:)

      Delete