KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 4, 2014

HaDiah dari Kak Mia..:)



Assalamualaikum

Mesti korang tertanya2 kemanalah cik nor pergi dah banyak hari tak updates blog.Mesti korang fikir cik nor merajuk dengan Mr.N.haha..Ouchh..tidak sama sekali .Cik nor tak der masa sebenarnya..Huwaa..nak nagis rasa bila korang datang blog cik nor tak der entry baru yang cik nor updates.Harap maaf ye kawan2 semua..Nak buat autopublish pun tak sempat..huhu

Hadiah dari kak mia tu lama dah cik nor terima .Rasanya minggu nie dah masuk 2 minggu hadiah tu sampai ke tangan cik nor.Tapi buat kak mia maaf banyak2 coz baru buat entry pasal hadiah pengomen tegar yang akak bagi.nak buat minggu lepas tapi masa tak mencukupi terpaksalah hold dulu..huhu.

Kerana surat tu lah (Gambar no.2) cik nor terpaksa berlenggang kangkung g pejabat pos besar Kota Bharu untuk mengambilnya...huhu..entry dia kat SINI.Nasib lah officemate baik hati nak teman cik nor ambik hadiah tersebut.Kalau tunggu cik nor gamaknya hadiah tu sampai balik ke tangan kak mia..huhu..Thanks a lot my officemate..:)

Oklah thanks a lot buat kak mia..:) Kepada yang masih tak mengenali kak mia bloh terjah blog dia kat mialiana.com.Jangan lupa terjah yer..:)

Oklah stop sini dulu lain kali merapu lagi..:)

34 comments:

  1. tahniah Nor..semoga dilimpahkan lagi rezeki Cik Nor..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..InsyaAllah..aamiin..

      Delete
  2. nina terjah sis mia skg. mak ai. kejut tgk follower dia. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..bagus2...:) tu lah pasal nina tak terkejar kita..:)

      Delete
  3. Tahniah cik Nor,.. bestnya dapat hadiah...:)

    ReplyDelete
  4. tahniah cik nor..:) blog mia dah follow lagi hehe :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alhamdulillah...rezeki..terima kasih kak..:)

      Delete
  6. tahniah cik nor shida pernah dpt season 1 punya heheee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shida..:)
      tahniah jgk untuk shida..:)

      Delete
  7. Wahhhhh bestnya hadiah cik Nor dapat!! Pehhh haha

    ReplyDelete
  8. tahniah cik nor.
    tak suka bila dpt surat cinta tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik sue..:)

      samalah ngn cik nor pon..huhu

      Delete
  9. bestnya dapat hadiah pendrive :) congrats Kak Nor :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..
    wahh pendrive tuuu..8gb fuyooo.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...