KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, January 24, 2014

Salam Jumaat

Assalamualaikum...


Hari nie macam tak der gambar jer yang cik nor tayangkan..haha..memang tak der gambar pon.Nak buat macam mana tak reti nak transfer gambar guna laptop nie.Kalau kat office guna pc buruk tu cik nor pandai pon.haha


Semalam ingat nak buat auto publish entry tapi bos ada then cik nor kena buat kerja sampai ke minit2 akhir nak balik kerja maka tak sempatlah nak buat entry autopublish tu..huhu.Tunggu hari ahad lah cik nor share citer pasal ole2 dari Bandung pulak,Banyak pulak entry ole2 kali nie.hehe..Rezeki kawan2 bagi cik nor terimalah...alhamdulillah..

Dua tiga hari lepas tengok blog paly ngan eraz..diaorang dah tayang hadiah pengomen tegar yang diaorang dapat dari kak mia.Hati cik nor tertanya2 kenapa hadiah untuk cik nor tak sampai2 lagi sedangkan bandar yang cik nor tinggal dekat2 jer..tetiba hadiah cik nor lambat sampai...huhu.Nak balik kerja petang rabu tu officemate tegur kertas apa kuning kat dalam letter box tu.Cik nor pon ambik lah rupanya surat cinta dari abang pos express yang menyatakan bahawa cik nor tidak dapat dihantar.Cik nor dah agak yang staf yang tak rehat tu kunci pintu..sebabtu abang posman tak dapat hantar surat cik nor tu.Maka petang semalam terkedek2 lah cik nor g ambik surat berdaftar tu kat pejabat pos besar Kota Bharu..hehe

Baik dari kerja semalam tengok kereta kena calar lagi.Memang dah tahu saper yang calar tu.Anak orang siam kat sebelah rumah sewa cik nor tu.Ini berdasarkan bukti batu kerikil yang bersepah kat depan halaman rumah.Dapat kat cik nor budak tu siaplah cik nor kerjakan .panas hati cik nor kalau tengok orang calar kereta cik nor.Kalau cik nor sendiri yang buat cik nor tak kisah..huhu...

Eh..panjanglah pulak membebelnya...stop dululah ,..nak g solat zohor dulu..:)

26 comments:

  1. tahniah cik nor sbb dpt hadiah.. dah ambil ke blum.. budak2 biase la.. kalau kita marah kang mak dia pulak yg masuk campur.. sabar je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..dah ambik..hihik..tu lah pasal fiza..sabar jer la..huhu

      Delete
  2. tak pelah, insya Allah dpt hadiah tu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..dah ambik kat pejabat pos besar kb hari khamis minggu lps..:)

      Delete
  3. Salam jumaat dan jugak tahniah buat cik nor sebab jadi pengomen tegar kak mia.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad farah dan terima kasih...:)

      Delete
  4. Salam Jumaat juga cik nor... alahai.. budak2 mmg gitu la... kang kalau dimarah... makin trk pulak nanti dibuatnya kete cik nor tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad kak nora..tu lah pasal...sabar jer la..huhu

      Delete
  5. Cik nor okje pun sama tak dpt lagi....sebab masa hari tu dia htr....okje tak de kat rumah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ker?cik nor dah g ambik surat tu kat pejabat pos bsar KB hari khamis minggu lps..:)

      Delete
  6. Banyak betul dpt ole2.tahniah la.kalau akk mmg pantang kena org calarkan kereta

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...saya pon sama kak..tapi sabar jer la...huhu

      Delete
  7. Salam Jumaat cik nor. Mesti kejap lagi sampailah tu,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad helmi..:) Dah g ambik dah hari khamis minggu lps..:)

      Delete
  8. hari jum'at salah satu hari yang aku suka

    ReplyDelete
  9. geram juga bila ada orang calarkan kereta macam tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...