KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, October 25, 2013

Comel Tak Saya....???

 Assalamualaikum...

Mesti korang terkejut bila bila baca tajuk kat atas tu kan?Mesti korang kata dalam hati..cik nor nie dah SS dah nie..haha..Last2 keluar gambar kucing apa kes...:) Nama dia Panda...sebab apa cik nor panggil dia panda...sebab bulu dia hitam dan putih macam beruang panda tu.hihik.Kalau balik kampung cepat2 cari dia...Panggil nama dia..terus dia pandang cik nor.Ermm..tak sabarnya nak balik...hihik
Yang nie pula adik beradik dia...yang nie cik nor panggil coloreng.Kenapa celoreng?sebab bulu dan warna dia tak cantik macam panda...haha.So, cik nor decide nak letak nama dia celoreng.Tak buruk sangatkan nama dia..hihik.


Ingat tak kat entry INI cik nor ada dapat sample makanan kucing.Cik nor ingat nak bagi kat 2 ekor nie tapi sampai sekarang 2 ekor ini tak pandai makan lagi.Just pandai hisap susu mak dia jer.Tiap2 minggu cik nor suap tapi 2 ekor ni tak boleh nak terima lagi.Kena banyak bersabar..huhu

Oklah cukup sampai sini dlu untuk kali ini...Cik nor dah cuti hujung minggu..::)

50 comments:

  1. comelll...akak memang pencinta kucing..semua kucing comel bagi akak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..ye ker kak?bguslah mcm tu..:)

      Delete
  2. comelnyer dia.. cik nor.. :) teringt kucing kite.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. gigi tak tumbuh lagi kot takleh nak makan hahaha gurau je :p

    ReplyDelete
  4. cik nor ... suka kucing ekkk? mama takut.. tapi kucing ni comel...

    singgah dan menabung sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..dah baca entry mama pasal apa mama takut kucing..hihik

      thanks..:)

      Delete
  5. Awat dlm kotak cik nur, hehe ^_^ bukan dlm sangkar atau bilik cik nur sndiri ke.. ~hihihi~
    Ape pon mmg Cute cam sy

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kota sementara..bakul dia cik nor cuci la..haha...

      cute ker asyraff?hehe

      Delete
  6. dua-dua ekor comel.. memang macam corak panda.. :D

    ReplyDelete
  7. Di rumah saya dah tak ada kucing dah. Sejak kucing saya hilang tu, makanan dia masih ada lagi.

    ReplyDelete
  8. kecil lg tu =) mmg dia xpndai mkan lg..cubalah bg kt mak dia..psti mkan je..pelik btol nm kucing tu..susah nk sbut..ho3

    ReplyDelete
  9. takut nk pgg kucing lg2 yg kecik2 haihh seriauu..

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...cik nor,

    wahh... bukan main sayang kat kucing... Terbaik.
    Rasullulah saw pun sangat sayang kat kucing.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      surelah...dia comel..hihik
      alhamdulillah..:)

      Delete
  11. selamat petang sis Nieza

    terima kasih ya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...