Breaking News

W.Wednesday



Assalamualaikum...

G+ dah 1k lebih followers...tapi blog cik nor bila nak dapat 1k followers??

40 comments:

  1. huiyoooo cik nor, tahniah cik nor...

    mama tengah membikin red velvet untuk si kakak ni, bz sekejap.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...

      nak skit blh tak mama?hehe

      Delete
  2. morning cik nor...tak brapa nk explore lg pasal G+ ni..hihihi...

    ReplyDelete
  3. dah tak lama tu..nanti jejak la 1k tu..kaksura jugak yg ciput..hahaha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..doa2kan cik nor yer kak...xper..akak glemer...hihik

      Delete
  4. nanti akan sampai jugak 2 cik nor..

    ReplyDelete
  5. Wahhh...tahniah...insyaallah coming soon dpt ka tue..^^

    ReplyDelete
  6. Bersabarlah. hehe. teruskan berblogging

    ReplyDelete
  7. ala followers beribu belum tentu dorang akan btol2 follow blog kita..
    ╔═════════════════════════════╗
    ║                                   
    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog
    ║                                   
    ╚═════════════════════════════╝

    ReplyDelete
  8. ok la tu kak nor :)
    lama2 mesti smpai 1 k jugak :)

    ReplyDelete
  9. Inshaa'Allah xlma dah tu =) nnti smpai la 1k..tahniah2..sy gak terkapai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin...terima kasih..tak lama lagi ramailah tu followers tu cik nor doakan...:)

      Delete
  10. Tahniah Nor...tak lama lagi dapatlah 1k tu...

    ReplyDelete