Breaking News

W.Wednesday



Assalamualaikum...

G+ dah 1k lebih followers...tapi blog cik nor bila nak dapat 1k followers??

36 comments:

  1. morning cik nor...tak brapa nk explore lg pasal G+ ni..hihihi...

    ReplyDelete
  2. dah tak lama tu..nanti jejak la 1k tu..kaksura jugak yg ciput..hahaha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..doa2kan cik nor yer kak...xper..akak glemer...hihik

      Delete
  3. nanti akan sampai jugak 2 cik nor..

    ReplyDelete
  4. Wahhh...tahniah...insyaallah coming soon dpt ka tue..^^

    ReplyDelete
  5. Bersabarlah. hehe. teruskan berblogging

    ReplyDelete
  6. ala followers beribu belum tentu dorang akan btol2 follow blog kita..
    ╔═════════════════════════════╗
    ║                                   
    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog
    ║                                   
    ╚═════════════════════════════╝

    ReplyDelete
  7. ok la tu kak nor :)
    lama2 mesti smpai 1 k jugak :)

    ReplyDelete
  8. Inshaa'Allah xlma dah tu =) nnti smpai la 1k..tahniah2..sy gak terkapai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin...terima kasih..tak lama lagi ramailah tu followers tu cik nor doakan...:)

      Delete
  9. Tahniah Nor...tak lama lagi dapatlah 1k tu...

    ReplyDelete