Breaking News

Dapat FM..:)


Assalamualaikum

Hari nie lambat skit bersiaran..bukan apa blog ada masalah sikit.So, suruh lah insan  INI tolong betulkan.Alhamdulillah..menjadi jugak air tangan dia.Eh..macam main masak2 lah pulak cik no nie...haha.Masalah apa?Malas lah nak citer.Sebab small matter sangat..:)

Berbalik kepada gambar di atas.cik nor dapat fm tu dari roomate cik nor.Dia ada lawatan sambil belajar ke Kuala Terengganu.Tak sangka dia ingat jugak kat akak dia nie.Siap beli ole2 lagi untuk cik nor.Thanks a lot miss wanie..:)Lain kali kalau g mana jangan lupa beli lagi yer.Amboi..lebih2 lah pulak cik nor nie.haha]

Tapi cik nor sedih sebab dah susah nak jumpa ngan dia sekarang.Dia dah pindah.Dia tak tinggal serumah ngan cik nor lagi dah.Apa?bukan dia gaduh ngan cik nor la.Dia dapat jadi warden kat tempat dia mengajar la.Dia bekerja sebagai lecturer.Bidang dia mengajar...tourism management kalau tak salah cik nor la.Tu yang dia banyak g jejalan.Best nya boleh g jejalan.Tapi cik terperap kat dalam ofis nie jer la..huhu

Oklah ...perut dah berbunyi....stop dulu..nak g rehat..:)

p/s: nuff dah tak sayang cik nor sekarang.huhu..Jeles tengok orang asyik updates iklan baru yag diaorang dapat,,..huhu

58 comments:

  1. tahniah cik nor.. :)
    bestnya dapat gift..

    ReplyDelete
  2. huhu sempat mengadu nasib pasal nuff..hehe

    ReplyDelete
  3. Cute FM cik nor.. sabar cik nor Insyaallah nnti Mr.Nuff mesti akan bagi berketoi2 kat cik nor..tak pun try hantar tiket tnya tgk.. =D

    ReplyDelete
  4. amboi comeinya, nak sekor, mama pun sama cik nor, mama merajuk ngan nuff... seketol pun mama tak dapat cpuv ni tau... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mana blh..tu sepasang kekasih..haha..ye ker?samalah kita..knapala nuff marah sgt kat kita..huhu

      Delete
  5. FM! best nya dapat tmbh koleksi..kasi sally la cik nor!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mana blh..nnt cik nor bli yg lain utk sally..:)

      Delete
  6. comey sangat FM tu..nuff minggu ni byk tido..hahaha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..btl tu kak..geram jer rasa..:)

      Delete
  7. salam perkenalan...

    jemput jenjalan kat blog saya and follow me back ^_^
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM PERKENALAN KEMBALI..:)

      InsyaAllah..:)

      Delete
  8. tahniah cikcnor!^^

    nuff mcm biskut gak, kejap ada kejap xde... tapi takpe, maybe akan ada rezeki lebih banyak next time :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih deno...:)

      tu lah pasal deno...InsyaAllah..:)

      Delete
  9. cajntiknya..nampak macam berat..

    ReplyDelete
  10. amboi kiutnye,siap ad anak lagi atas tu,hehee

    ReplyDelete
  11. comelnye penyu tu cik nor
    blh lekat kat peti ais nih
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  12. tu dh dpt hadiah...cukup lerrr....ekekekeke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. fm tu dapat sblm bestday lagi la...huhu..xkira nak jgk hadiah dr en.harith..haha

      Delete
  13. comel FM cik nor tu, nuff pun tak syg kat saya juga sedih..:( sabar ya..

    ReplyDelete
  14. cantik FM tu.. nak jugak boleh?
    man punya nuff pun dah kurang.. iklan asyik tido.. BE baru pun takde..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana blh..hihik
      ye ker?nuff dah pinggirkan kita dah man..huhu

      Delete
  15. nuff syg lg 2 =) acik ajak c.nor dating jekn..kitaorg mn pnh dpt cm2..igtkn pnyu betol dah td..rupanya hiasan je..he3, kalau rindu kwan, start kreta pergilah jumpa..teknologikn dihujung jri..pstt..bro sop xkata pape lg ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyolah tu..haha...fm jer la fais..tunggu fais hantar tak hantar jgk kat cik nor..haha.dia bz xsmpat nak lyn cik nor..nnt free kitaorg kluarla nnt..:)
      bro sop blom kata apa2 lagi..huhu

      Delete
  16. bila tengok betul2 baru perasan ada dua ekor penyu. hehe

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. yup...cik nor pun dapat dari roomate..selama dok sana dlu xpernah fikir pn nak bli penyu tu..owh..kna bli then bagi hadiah kat zam nie..:)

      Delete
  18. rezeki tu cik nor dpt free lagikan tak yah beli haha

    ReplyDelete