Breaking News

Dapat Sample Makanan Anak Kucing....


Assalamualaikum

Sori sesangat hari nie cik nor lambat bersiaran.Buat2 banyak kerja..haha.Tapi memang banyak kerja pun.Nie pun curi2 masa jap nak updates blog.Nanti korang masuk blog cik nor tengok entry semalam sure keciwa.(perasan glemer lah pulok cik nor nie...sila gelakan cik nor kuat2:)

Makanan anak kucing nie minggu lepas rasanya sampai tapi cik nor malas nak snap gambar dia.Bila kerajinan snap gambar sampai. Maka penyakit malas nak transfer gambar pun sampai jugaklah.Dengan itu terjadilah pekasam dalam gallery telefon cik nor.Hari nie cik nor paksa jugak kerajinan untuk transfer gambar maka keluarlah entry nie.hehe

Mana cik nor dapat tahu pasal sample nie.Jeng2..dari blog noryzoulkefle or http://noryzoulkefle.blogspot.com/...dia nak bagi link untuk di isi.Cik nor apa lagi bab2 benda2 free nie memang laju la.haha.Thanks to nory sebab bagi link tu.Masa cik nor dapat sample tu, cik nor baru menerima kehadiran 2 ekor anak kucing.Mata dia pun belum boleh  buka lagi.huhu.

Nanti cik nor post 2 ekor anak kucing cik nor tu bila dia dah boleh buka mata nanti..hehe.Tak boleh lama merapu kat sini.Banyak lagi kerja nak kena buat..hehe

Lain kali cik nor menulis lagi yer...babai

56 comments:

  1. Cik Nor sama ngan kak sura..dah petang baru dpt bersiaran..busy bebenor..:)

    ReplyDelete
  2. Nor, lepas ni buka klinik kucing pulak nak?ehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh2 klu en.harith nak tlng support la..hehe

      Delete
  3. Baby kucing? Wow! Nanti nak buat cukor jambol anak kucing tu, jangan lupa invite uncle tau... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..boleh2,,uncle jgn tak datang plk..hehe

      Delete
  4. Busyi ye cik nor...
    best plak dpt sample makanan kucing...free tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...dah lama isi form tu..igt dah tak dapat..alhamdulillah...ada lagi rezeki cik nor rupannya..:)

      Delete
  5. wah, minat kucing jugak yer....

    tq komen blog Alycia.. Alhamdulilah, diberi peluang jalan2 kat bumi org ~ Korea ;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...murah rezeki kucing...insya Allah, murah rezeki tuannya jugak...^_^

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. dia xblh mkn lagi..tak buka mata lagi mama..:)

      Delete
    2. untung dapat sampel free.. tunggu dia buka mata nanti boleh bagi dia makan..

      Delete
    3. hehe...tak sabar nak tunggu dia buka mata..:)

      Delete
  8. wah bestnya dapat sample free..untung kucing cik nor :)

    ReplyDelete
  9. kucing mmg suke whiskas nie.. bau pun menyelerakan buat kucing...>_<

    ReplyDelete
  10. wah sure anak2 kucing tu riang ria dpt sample ni
    sama la anak kucing yumida pun baru try bukak mata..kiut sgt
    x sabar tggu diorg besar
    isi tabung sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. dai xblh mkn lagi la yumida..dia tak buka mata lagi la..mggu nie kot bru blh mkn..hehe.
      thanks yumida..:)

      Delete
  11. sedapla kucing makan lepas ni,heheee

    ReplyDelete
  12. x sabar nak tengok gambar anak kucing tu nanti..mesti comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah minggu dpn cik nor post k..:)

      Delete
  13. ohhh...makanan free! ada lg tak..? hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xthulah sally..cer tgk kat blog nory link dia..hehe

      Delete
  14. best dpt benda free even kita xleh menikmati hehe

    ReplyDelete
  15. hehehe.. hari ni semuanya sibuk.. man pun hanya dapat bersiaran waktu malam hari ni

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. anak buah punya..cik nor tumpang sekaki jer..hehe

      Delete
  17. tak bukak mata lg, mesti comel.!! :D
    ishh, eiqa terbayang dah nie dia tidurr, comel nyeeeeeeee >,<

    ReplyDelete
  18. Untunglaah dapat mkanan kucing free. Kat sini pun byk mkanan kucing, tp bijik2 punya. Yg dlm paket tu around RM1.80+ selalunya. Jadi kalau dapat free tu kira brbaloi la..

    ReplyDelete
  19. dah isi jugak utk minta sample. tapi biasalah, cukup lambat nak sampai. haha

    ReplyDelete
  20. waa.. bestnyaa.. nk try apply boleh..haha

    ReplyDelete
  21. saya pun suka kak kalu bab2 brg free ni kihkihkih

    ReplyDelete
  22. nory pon dapat sample ni...mmg tiap kali whiskas suruh isi sample free, msti nory isi laju2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ye ker?nnt ada free nory bagitau lagi yer..hehe..thanks nory bg link tempoh hari..:)

      Delete
  23. untung laaa dapat sample free.. kalo beli mahai gak tuh.. ciknor bela kucing jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal jaa...hehe...yup ada 4 ekor skarang..:)

      Delete
  24. bnda free laju je ye =) hehehe..dpat jugak jimat kn duit kan

    ReplyDelete
  25. Boleh bagi makan kucing cik nor. Jangan buat masak makan keluarga pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..haha..mana blh mkn makanan kucing la helmi..:)

      Delete