Breaking News

Rajin Tak Saya???



Assalamualaikum

Perghh..tajuk memang tak ingat dunia.haha..Rajinlah sangat.Nie cerita selepas raya baru nie kot.Oleh kerana banyak kerja sangat kat pejabat.Serabut nak fikir banyak2 cik nor ambik keputusan untuk buat kerja kat rumah jer.

Buat deraf jer.Tengok siap tulis tangan jer.Nak taip kat rumah cik nor mana ada laptop or pc.Deraf pn deraf la janji esok  cik nor boleh keep in terus dalam pc tanpa perlu belek2 fail dah.hihik.Cik nor malas nak belek fail sebab atas meja cik nor penuh semak tak tahu berguna ke tak?hihik.Nak buang takut berguna so cik nor biar jer dia bersemak samun kat atas meja tu.

Sambil2 buat kerja sempat lagi layan oreo.Sedap oo..layan orea.Biar orang kata makan oreo gigi jadi rongak.Rongak?Rongak lah sebab gigi jadi hitam..hihi.Layan jer la..:)

Itu jer nak cerita hari nie.,haha...babai..:)

44 comments:

  1. wah..sampai buat kerja kat rumah..betul2 berdedikasi nie cik nor...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tension buat kerja kat pejabat..balik buat kat umah best jgk..haha

      Delete
  2. betul-betul komited pada kerja ni cik nor.. kena minta gaji lebih masa dari bos sebab buat kerja di rumah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..claim ot blh la..klu gaji lbh xkot..huhu

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih cik sue..:)
      selamat pagi..:)

      Delete
  4. Farah pun kadang2 bwk balik keja ke rumah..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...cik nor,

    rajin2...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..:)

      Delete
  6. ini betul2 busy ni..tapi oreo tu macam best je..hahaha

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya selalu....salam blogging. ada masa lawat blog saya.

    ReplyDelete
  8. Rajinnya cik nor..sampai bawa balik rumah lagi....hehe..
    kalau atie ni..smpi rumah nak tido je....ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..skit2 jer atie...samalah..mls nak tdo ptg crlah kerja apo yg ptt..:)

      Delete
  9. rajin...sedapnye oreo..lama xmkn..nk g beli la ptg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...mmg sdap..siap nak g bli tu..hihik

      Delete
  10. salam...

    buat keje sambil kalau dapat menguyah memang awesome...hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      mmg awesome...hihik

      p/s: thanks..:)

      Delete
    2. cuba check follower list..ade keluar tak nama??kalau takde nanti bgtau yer..mungkin ade error time tadi kot..sy dah follow lagi sekali..hehehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
    3. ok..dah keluar...terima kasih..:)`

      Delete
  11. rajinnya Cik Nor..bawak balik kerja kat rumah..dulu2 pun akak camtu.sekarang ni takde la sbb dah takde internet kat umah..:)
    *oreo tu manis sangat la Cik Nor..kalau anak2 beli akak makan jugak..tp tak leh makan byk..muak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..knapa pasang kak..nnt snang nak ber blogging..hihik

      *cik nor mkn skping shari ..hihik

      Delete
  12. buat puding oreo pun sodap nie....selamat bekerja yea.....

    ReplyDelete
  13. nak oreo! hehe.. faveret tu..

    ReplyDelete
  14. wahhh memang rajin ni...
    kalau nory memang malas nak bawak kerja balik rumah..hehe

    ReplyDelete
  15. kalau boleh buat kat rumah apa salahnya lagi best...
    Pagi tadi baru buat agar oreo

    ReplyDelete
  16. wahh rajin btl..kalau sy mmg x la nk bwk balek rumah..huhu..

    ReplyDelete
  17. kadang-kadang sally pun bwa blk keja kat rumah... :(

    ReplyDelete