Breaking News

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

68 comments:

  1. Replies
    1. dari segmen yang sama juga. done follow too!

      jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (ada link kat main page yer)

      Delete
  2. Assalammualaikum...cik nor, moga anda sukses selalu dalam bersegmen.. moga cik nor menjadi blogger yg disegani suatu hari nanti.

    mselim3

    pls: thanks visit mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam ...mselim
      terima kasih mselim....InsyaAllah..aamiin

      p/s:welcome..:)

      Delete
  3. fuZa pun join jugak

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegman Cik Nor and good luck:)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen cik nor
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  7. singgah pagi dari segmen kak mia liana :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. salam..Dari segmen Mialiana
    Datang singgah sini
    http://www.kisahsidairy.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
    Good luck ye..

    ReplyDelete
  9. IM datang dari segmen Kak Mia jugak sambil melawat blog Cik Nor :)

    ReplyDelete
  10. ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. fuh..12jam je?mmg xsempat eden nak join..huhu
    gud luck cik nor ^_^

    ReplyDelete
  13. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam....terima kasih..InsyaAllah..:)

      Delete
  14. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

    ReplyDelete
  15. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Semoga berjaya masuk bloglist kak mia :)

    ReplyDelete
  18. pha is datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  19. Hai segmen sama..meronda blog ke blog..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Datang menyinggah dari segmen yang sama..selamat berkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..selamat berkenalan jgk..:)

      Delete
  21. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  22. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.sama2 kak mia..:)

      ok..terima kasih..:)

      Delete
    2. Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

      Delete