KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, September 14, 2013

Sabtu Untuk Rileks...

Assalamualaikum...


Today is saturday.Ini bermakna cik nor masih lagi dalam cuti hujung minggu.hehe.Kalau ada entry yang keluar dari blog cik nor itu bermakna entry autopublish..haha.Jangan marah yer kawan2.Apa nak citer kat korang semu nie.Tak der idea la....huhu

Nak tanya korang ...tempat korang hujan tak 2 3 hari nie.Kat tempat cik nor hujan .Bila malam pulak sejuk sangat2 .Dah macam dok kat oversea.Malam tadi cik nor tidur siap pakai sweater lagi.Tak tahan sejuk nya hingga ke tulang hitam kata orang2 tua dulu lah.Nak kata lemak tak banyak rasanya dah banyak tapi still tak tahan sejuk jugak..hihik


Oklah tu jer nak share hari nie.selamat berhujung minggu yer semua..:)

48 comments:

  1. Kat tempat akak pun hujan..
    Selamat berhujung mnggu utk nor..

    ReplyDelete
  2. Best sejuk2 ni, nak tidur pun sedap jer, mandi pulak memang sedap lah

    ReplyDelete
  3. Kat tempat saya, hujan laaa jugak. sejuk best tidooo :D

    ReplyDelete
  4. kat sini tiap hari hujan..huhuhu..sejuk je..

    ReplyDelete
  5. sabtu xrilek...dr pagi bz.. p pasar, bawa Aiman p dressing luka jahit aritu, p breakfast, p kenduri aqiqah.. ni nak siap2 p kenduri kawin plak..
    Rezki

    ReplyDelete
  6. wahhh sejuknya tempat kak nor...sg buloh biasa sahaja..^^

    ReplyDelete
  7. sabtu?mmm hari ni bz mengecat opis baru.penat jugak keje mengecat ni kan?xnak tolong sy kerrr :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..amboi bz punya pasal hari pun lupa ker?hehe

      Delete
  8. sejuk sangat sekarang sebab hujan tapi yang bagusnya sedap tidur :)
    heheee

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. skarang musim hujan seluruh malaysia..:)

      Delete
  10. dengar tu Cik Nor kita nie hari sabtu untuk hari rileks nye, ehehe
    dekat tempat eiqa pun hujann..
    tengah hari hujan smpai ke petang..
    kdg2 tu petang bawak smpai ke malam..

    ReplyDelete
  11. Dah seminggu hujan...tidur pakai stokin..kiiiki

    ReplyDelete
  12. kat tempat aiza tiap2 hari hujan.. sampai line internet pun slow sebab sejuk kot.. hehe..

    ReplyDelete
  13. Sekarang ni musim hujan kan. Malam nanti memang sejuk, macam duk korea doh.hehe

    ReplyDelete
  14. alamak.. mama terlepas entry cik nor lah.. mama bz sangat cik nor.... bila lah nak habis kesibukkan mama ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper..entry cik nor setiap hari ada jer..hihik..bereskan kerja dulu mama..:)

      Delete
  15. kat area penang pun dah seminggu hujan je stiap hari.. hari ni mendung je, tapi masih sejuk, walaupun x hujan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?Alhamdulillah..rahmat Allah..

      Delete
  16. Kat sini pun sejuk gak cuaca... tambah2 kampung... he..he... hari2 rasa sejuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur kerana rahmatNYA kita blh hidup selesa...

      Delete
  17. kat seberang laut ni pun sama jugak cik nor.. tak nampak matahari pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bermakna seluruh malaysia hujan..alhamdulillah..

      Delete
  18. sejuk2 mmg best tido =) kt ganu hujan je..alhamdulillah rahmat dr Allah..

    ReplyDelete
  19. Hari Ahad kat Muar hujan dari pagi sampai petang...baju pun tak kering Cik Nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...