Breaking News

Selamat Hari Malaysia

Assalamualaikum..

Maaf banyak2 kerana lewat nak wish selamat menyambut hari Malaysia.Ingat nak updates guna tepon canggih kakak cik nor tu tapi nak buat macam mana rahmat Allah turun dikala petang.Kalau hujan saja tak per nie siap ada kilat sabung menyabung lagi.Tak berani cik nor nak pegang phone.huhu

Apa2 masih tidak terlewat lagi rasanya untuk cik nor ucapkan selamat Menyambut Hari Malaysia kepada semua rakyat Malaysia.Semoga Malaysia kekal aman makmur selama-lamanya. Aamiin...Hari ahad tu cik nor kerja tak full coz blackout.Dengan Pantasnya balik umah sewa ambik kereta terus drive balik kampung.Balik sehelai sepinggang jer.haha.Ingat nak stay kat umah sewa jer malas nak balik sebab cuti satu hari.Bila balik umah sewa tengok umah kosong jer.Terus datang perasaan lain macam jer..haha..Penakut punya pasal sanggup datang pagi balik petang.

Semalam cuti tak pergi mana pon just lepak kat umah.Kakak cik nor tak berapa sihat.Kalu tak mengukur jalanlah kerja cik nor.haha..Semalam kakak cik nor buat nasi kombot..nasi ala2 Thai...sedapnya..Dua kali tambah cik nor walaupon jam masa tu dah menunjukan hampir pukul 9.30 malam..Diet ala2 cik nor yer makan hampir pukul 10.00 malam.hihihi. Semalam jugak mak ambik tempahan buat apam bakar sebanyak 100 biji.Cik nor tolong tengok jer coz tu projek dia dengan adik cik nor.hehe..Nanti cik nor publish apa itu apam bakar...hehe..:)

oklah..sampai sini dulu coretan cik nor untuk kali ini.Lain kali cik nor conteng lagi kat sini..:)

p/s: Malam tadi punya lah malas iron baju.Upah anak buah cik nor untuk iron kan baju cik nor.hihik..Tahu brapa upahnya RM1.50 untuk sepasang baju...tudung iron sdn bhd..hihi..:)

34 comments:

  1. Assalammualikum...cik nor,

    selamat hari malaysia..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      selamat hari malaysia kembali mselim..:)

      Delete
  2. cuti lepak rumah je smlm... Malaysia Tanahairku

    ReplyDelete
  3. samala Nor..cuti2 duk umah jer..kerja menternak lemak jer..malam2 pun nganga jugak..makan3..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bguskan kita kak...sntai kat umah tambah lemak dbadan..:)

      Delete
  4. SElamat HAri Malaysia cik Nor..
    semalam duk umah je..masak2 & makan2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari malaysia kmbali atie..:)
      owh..samalah kita..:)

      Delete
  5. fuhhh...camtu sally nk tolong gosok baju jugak laa...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh..tp klu sally gosok free of charges jer..haha

      Delete
  6. Slmt ari malaysia...sya pun duk umh..kmas2 umh je smpai rasa nk pngsan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari malaysia kembali..:)

      wah..rajinnya..bagus2..:)

      Delete
  7. x pnh lg yumida makan nasi kombot
    nnti nur share la resepinya
    aah sama la..kalau yumida malas salau mintak adik ironkan baju
    tu pun kena bg rm10
    malas punye pasal..layan je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...yumida..nnt nak balik cari resepi ngn kakak..:)

      xper kakak dia bnyak duit..hihik

      Delete
  8. selamat hari malaysia juga kaknor.. takpe lewat kan... hihi^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari malaysia kembali deno...thanks deno..:)

      Delete
  9. ha3..mcm2 dlam 1entri..tergelak plak bca =) Selamat Hari Malaysia juga cik.Nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru best baca..tu namanya entry merapu fais,..haha

      selamat hari malaysia fais..:)

      Delete
  10. selamat hari m laysia cik nor.. sedap tak apam bakar tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari malaysia kembali aiza..:)

      sdap mkn ngn kelapa parut..:)

      Delete
  11. nasi kombot? 1st time plak dgr cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi tu berasal dari thailand...nnt cik nor pose gambar dan resepi dia..:)

      Delete
  12. selamt hari malaysia jg... *lewat sket*

    ReplyDelete
  13. selamat hari Malaysia Nor..bukan lewat sikit..tapi lewat bnyak...hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari malaysia jgk kak..tak per..:)

      Delete