Breaking News

"SEGMEN PERTAMA CHE YAM "



Syarat-syarat :

* Wajib ada blog - dah ada..:)

* Follow Blog Che yam yang tak seberapa ini- Dah lama follow..:)

* Copy Banner di atas yang tak seberapa cun tuu ( First tym buat ) hehe- Dah copy baekk punya..:)

* Buat Tajuk " Segmen Pertama Che Yam " -Dah settle..Cantikkk..:)

 Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen. 
Tempat lain tidak dilayan. OK?- Jap lagi..:)

 
 Amacam senang ja kan syarat??..Pejam mata ja..huhu..

Hadiah untuk " Segmen Pertama Che Yam "  ni mesti la ada..
Hadiah Misteri..Che yam akan pilih 2 pemenang..
Cabutan akan dibuat Cik Random..

Apalagi ajak la sesiapa nak join.

Jumpa lagi..Bye..bye..

p/s: CSM...harap maaf cik nor copy semua sekali...cik nor memang pemalas sikit.Harap CSM terima penyertaan cik nor nie (ayat bodek tak henggat..:)..)...hihik

42 comments:

  1. goodluck cik nor.. :)

    *cik nor.. yup, dorang sama2 blogger.. yang abg bro pergi tu knduri nya juga la.. cuma saya tak jumpa pun rkan2 blogger.. :)
    yang link cik nor bg tu, baju hijau tu masa dorang akad nikah.. sy pergi time sanding je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      oo..ye ker?cik nor tgk nama cam sama tu..yg cik nor tanya mimie...hehe..nasib btl..:)

      Delete
  2. salam...terima kasih sebab sudi join segmen yam ni. Good luck ye ! :)..
    hehe tak ada masalah yer copy semua..kasi gempak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...sama2..:)

      mmg sgt2 gmpaklah..hihik

      Delete
  3. gud luck cik nor... :) rajin cik nor...

    ReplyDelete
  4. klik nuff dan jawab poll p/s dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  5. drop by here ..join segmen che yam jgk :)
    gud luck la ye
    singgah smbil mnabung utk dia skali ^.^

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  6. datang berkunjung dari segmen sama.. jom singgah sekejap kalau sudi..

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  7. SALAM

    DARI SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  8. assalam..
    Salam perkenalan dari cinta03..
    datang dari segmen yang sama..
    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      salam perkenalan kembali/..:)
      terima kasih..:)

      Delete
  9. terbang dari bumi UMP ke sini kejap...
    bertemu di segmen yang sama...XD

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  10. Semoga berjaya, Mana tahu ada rezeki kan.

    ReplyDelete
  11. Assalam... salam kenal..
    Saya pun join segmen che yam juga..
    Jom lawat-lawat
    http://annscape.blogspot.com/2013/09/segmen-segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..salam knal kembali..:)

      thanks singgh..:)

      Delete
  12. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalakumusalam...terima kasih kak ayu..:)

      Delete
  13. As salam...selamat bersegmen

    Jemput singgah dan follow blog saya ya

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete