Breaking News

Dapat Sample Lagi...


Assalamualaikum..

Haishh cik nor nie tak habis2 dapat sample.Tapi tak per..cik nor tak kisah apa orang nak kata biar pi lah.Yang penting benda tu free tak payah bayar itulah pilihan cik nor..haha.Kalau kena bayar cik nor buat2 tak nampak jer.hihi.

Kali nie dapat yang kat atas tu.Kalau kaum hawa dia dah tahu apakah yang cik nor dapat tu.Kalau kaum adam harap2 buat tak thu jer la.haha.Tak try pun lagi.Sayang lah pulak nak cuba.hihi.Kalau tak silap cik nor dapat warna biru dan kuning tapi cik nor lupa apa fungsinya tiap2 warna tu.hehe.Almaklumlah exsited sangat dapat benda free sampai lupa semuanya.Sebenarnya sample nie cik nor dapat sama ngn makanan anak kucing tu tapi tak der idea nak buat entry cik nor peram dulu.hehe.

Macam mana cik nor boleh dapat sample nie?Ingat tak dulu iklan dia pernah menari2 kat blog cik nor?Tapi sekarang dah tak der sebab cik nor dah dapat income dia.Masa tu lah cik nor click nak dapatkan sample tu.Harap Mr.Nuff tak marah cik nor click iklan sendiri.haha.Jahat bangat ko cik nor.Saper yang dah guna jenama nie leh la share ngan cik nor macam mana pengalamannya..hehe.Sekarang nie cik nor guna yang duta dia Ayu Raudah tu..:)

Oklah..tak nak merapu panjang2 lain kali merapu lagi...:)

p/s:Semalam sakit kepala sangat2..hari nie rasa macm nak demam lah pulak.huhu

68 comments:

  1. oshin dapat gak tapi ntah bila nak update pun tak tau kakakaka

    ReplyDelete
  2. Tak pnh pakai yg ni..slalu tgk adik guna sari ayu tu..mesti wangi ni kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..sari ayu?cik nor guna sumber ayu..not bad la bau dia..:)

      Delete
  3. Eh. Produk ni ehh.. Okay je kot.. Takde efek apa-apa pun. Tapi untunglaah dapat sample.. Berguna jugak usha iklan Nuffnang ni kadang2 kan. Free, sapa yang taknak kan. Hehe.

    ReplyDelete
  4. free sample mmg bnda yg paling menyeronokkan..hahaha

    ReplyDelete
  5. best dapat free sample. tapi tu untuk kaun hawa saja.

    Entri Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

    ReplyDelete
  6. ehehe dpt sample jerk?mmm nk suruh jadi customer le tu..ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..cik nor yg mtk la en.harith...hehe..:)

      Delete
  7. kenapa sy tak dpt2 lagi eh senangkan lama gila dah isi.. before puasa lg sampai skrg tak dpt2.. mungkin sebab alamat jauh kot, tu yg diskriminasi sikit.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar2..cik nor pn sama igt tak sampai jgk..tgk sampai2 gak..jauh kot may b lambat skit aisya..hehe

      Delete
    2. itu lah.. tapi sample libresse hari tu cepat pulak sampai.. takpela, ada rezeki tu ada lah.. kan.. hehe

      Delete
    3. oo..InsyaAllah ada rezeki utk aisya tu nnt..:)

      Delete
  8. jenama ni biase dgr..tp xpernah try biase gune manjakani safi jee..buih2 harum gitu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?dah serasi ngn safi lah nie..:)

      Delete
  9. ha3..mcm thu je ape bnda 2 =) bnda free kn..smua orang suka..skrg duk tggu jgak..kot2 ada yg nk bg kreta free ke..rumah free ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jgnlah jeles fais..:)

      ada ke org nak bg free barng kete fais..:)

      Delete
  10. wah banyak dapat sample cik nor...bak mai satu kat mummy ni...

    ReplyDelete
  11. Pernah dgr jenama ni Cik Nor..tapi tak pernah guna...

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... cik nor,

    macam cik nor kata "Kalau kaum adam harap2 buat tak thu jer la.haha" .
    No komen2

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim..

      ok..bagus2..haha

      Delete
  13. wah.. bestnya cik nor, dah guna nanti share lah perasaan cik nor pulak.. hihi

    ReplyDelete
  14. nory pon dapat ni...guna bawak gi travel je, senangg...

    ReplyDelete
  15. saya memang pakai lactacyd ni...sesuai utk jenis sensitif :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?thanks yer kongsi pengalaman..:)

      Delete
  16. wah, anna pon sama jugak... yang free didahulukan yang berbayar dikemudiankan .. :)

    ReplyDelete
  17. Farah pernah dapat jugak.. tapi kalau tak dapat sample pn mmg dok guna jugak produk nie cik nor.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..mesti bestkan produk nie farah..:)

      Delete
  18. x pnh pakai yg ni
    tahniah dpt sample lg
    beznye
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  19. Baguslah dapat percuma. Bolehlah cik nor cuba.

    ReplyDelete
  20. best cik nor dapat sampel percuma.. aiza je tak pernah dapat.. dah cuba nanti boleh cik nor review ok ke tak..

    ReplyDelete
  21. dapat sampel lagi...wah pek percubaan tu dear :)

    ReplyDelete
  22. fiza pun suke juga dpt sample2 nie.. kdg2 sayang nk gune.. tau2 dah lama simpan.. xly guna dah....

    ReplyDelete
  23. hasih best pe dpt sample² free ni..nak jugak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..jgn lupa ushar iklan cik nor yer..hihik

      Delete
  24. Bestnya dapat free. Ida pun macam Kak Aiza juga tak pernah dapat apa2...tp jgn salahkan diri sendiri sebab tak rajin pun nak usha benda tu hehehe

    ReplyDelete
  25. Penah guna produk jenama ni masa anak baby dulu.Guna utk sabun mandian dia.Agaknya jenama sama kot ni ye.

    ReplyDelete
  26. Percuma....sapa tak nak kan....hihihi..

    ReplyDelete
  27. blur pulak dah OKje ni tuk apa tu C Nor?

    ReplyDelete