Breaking News

W.W#28



p/s: Cik nor yang jakun belajar guna paper artist applikasi dalam samsung galaxy note 2.Nie pon anak buah yang ajar...memang jakun..:)

72 comments:

  1. oklah tu...at least tahu benda bru kan...

    ReplyDelete
  2. heheheh tak baik cakap jakun.. cakap belum pernah je..hehehee

    ReplyDelete
  3. kira oklah ada jugak.. man sampai sekarang masih guna nokia.. samsung langsung tak reti guna .. hahaha

    ReplyDelete
  4. aiza langsung takde smartphone lagi.. hehe..
    p.s: comel cik nor.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita aiza..cik nor guna kakak punya tu..hihi

      terima kasih..:)

      Delete
  5. hahaha..budak2 skrang lagi expert dari kite..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... cik nor,

    selamat mencuba samsung galaxy ... ok lah.. mselim3 pakai nokia klasik aje... huhuhu


    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam mselim

      cuba org punya jer mselim..nak beli tak mampu lagi..:)

      Delete
  7. Assalammualaikum kak..nnti lelama tere la kak..sya pun x mmpu pkai note lg ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...InsyaAllah...akak pn pinjam kakak punya..hihik

      Delete
  8. Memula memang agak jakun tp lama2 nanti mesti terror lah. :D

    ReplyDelete
  9. mcm lukisan canvas..lamer2 nnt mst pandai pakai..

    ReplyDelete
  10. heheh..
    jakun x jakun..
    janji ada glaxy note 2.
    hehe

    ReplyDelete
  11. salam kenal kak....first time bukak blog akak :)

    ReplyDelete
  12. bebudak skrg mmg lg advance dari kita . hehehe

    ReplyDelete
  13. owhh ni ke cikNor..he3 slam perkenalan =) nnti pro la 2 bab editing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,bkn..org lain tu..amboi..salam perkenalan trus..haha..InsyaAllah..:)

      Delete
  14. belajar sikit2 sure lama2 pandai la ^_^

    ReplyDelete
  15. budak2 skang ni mmg advance lg dr kita kan bab2 gadget ni hihihi

    ReplyDelete
  16. sweet tuan tanah blog ni
    aah sama la dgn yumida
    bab2 teknologi dlm kategori jakaun gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      hihik..ye lah tu..yang kartun2 saper buat sbnarnya yumida?hehe

      Delete
  17. Replies
    1. hihik..tak sempat nak kejar teknologi baru nie..:)

      Delete
  18. anak sop kadang2 guna... hehhee
    sop x pernah guna pun:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti anak lbh advance pada papa nya..hihik

      Delete
  19. Xpe Cik Nor. Dari xtau ke tau tu biasalah nak dapatkan ilmu kan :)

    ReplyDelete
  20. haha.. benda baru, biasalah tu.. :D

    ReplyDelete
  21. senyum ada makna tu Nor :) ehehe buah hati sihattt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah..senang hati dok main phone orang..haha..buah hati tak der..buah manggis n buah rambutan adalah..haha

      Delete
  22. mula2 belajar mmg cmtu.. apa2 pun...lama2 mahirlah tu..

    ReplyDelete
  23. deno lagi la taktahu apa2... hihi

    p/s ma abah pegi jB

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah ngn akak..anak buah yg ajar tu..hihi

      p/s: akak igt parents deno g umrah..:)

      Delete
  24. eiqa pakai nokia x2 je Cik Nor..
    Tak dapat nak buat mcm tu, ehehe
    Alaa, sme la macam eiqa, bila adik ajar benda baru, jadi jakun kejap, ekekkee

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan akak pon..tu akak pnjam kakak punya jer..hihik
      mmg akak jakun bab nie..hihi

      Delete
  25. Wahhh...baru first time tgk rupa cik nor yg sebenar.

    ReplyDelete
  26. cantiklah cik nor.. mama datang kejap je ni..

    ReplyDelete
  27. waaa..cik nor pakai galaxy note.2.. pinjam.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlah..cik nor pn pinjam kakak punya..hihik

      Delete