KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, December 2, 2012

Bloglist 2013 By #Jemah

-

 Syaratnya aku copy tuan empunya blog jer..haha

- Follow blog aku *wajib*
- Follow twitter aku *if ada account*
 - Tulis entri dengan hanya meletak banner diatas dan backlink dientri ni *ce teka aku buat dekat mana banner ni?* :p
- P palang S: kalau nak letak link blog aku dekat bloglist korang punnn boleh ^^

Good Notes..:
 No need to tag anyone *kalau nak,digalakkan* sebab taknak susahkan korang
I know mungkin kurang dapat sambutan but walaupun hanya 4 link,akan dimasukkan juga dalam bloglist okay?



Kpada sesiapa yg nak join leh lah klik kat banner tu..:) Selamat Join Bloglistt.....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...