KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 4, 2012

Thank You Kak Mia..:)

Assalamualaikum...

Entry nie aku tuliskan kan khas buat kak.mia dari blog mialiana.com coz dah buatkan banner yg cantik utk blog aku yg tak seberapa ni...huhu...korang tgaklah belah kanan blog ader gambar wanita muslimah tgh main laptop(laptop apple lagi...jgn jeles..hehe)



Nielah rupa banner aku yg k.mia tlong buat kak khas untuk aku.Cantikkan...nak tunggu aku buat sendiri...mmg tak terbuatlah...sebb aku nie buta it..org dah buat tutorial pon aku still tak blh buat jgk..haha..mmg jenis minah blurr..haha..aku dapat banner gift percuma dr kak mia masa dia promosi besar-besaran masa follower dia bertambah.Tak igt lah plk brapa....maaf k.mia...aku igt nak link kat cni segmen yg k.mia offer kat smua tp aku tak blh nak buka lah plk blog k.mia..huhu

Sekali lagi terima kasih banyak buat kak mia sbb buat banner percuma yg cantik utk saya....:)Kepada sesiapa yg nak tepek banner aku akt blog korang leh arr ambik kod dia kat bawah tu....(tak paksa yer...klu sudi la..hehe)

See u in next entry...:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...