KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, November 29, 2012

"Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012".







jooom kita tingok syarat2nyer...hehehe senang jer...joom

SYARAT2 NYER..

SYARAT UTAMA : kene jadi follower ayu dulu yer..kalau yang dah jadi follower..alhamdulilah...mana yg belum bolehkan jd follower ayu...hehehe...
1. korang kene gamkan jambangan bunga ayu diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : "Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012".
3. dah siap... gam kuat2  korgnye url dalam komen kat bawah yer..

hope sangat penyertaaan memberangsangkan... akan tamat pada  12 / 12 / 2012 nantiii...jam 12.00 tengah malam...hehehe...cantik kan....nombor nyer...semua 12....heheh

Syarat2 tu aku copy yg kak ayu punya coz aku mmg pemalas nak menaip..haha...saper yg nak join leh la klik kat banner n ikut syarat2 yg dberikan....smoga berjaya smua..:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...