KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 20, 2011

SEhaRIan Busy Ngan KErJa OfiS......

Assalamualaikum......
Hari nie satu hari aku rasa tak updates blog aku.Bkn aper kerja kat ofis bnyak sangat past tu line internet plk dalm proses menaik taraf.huhu...Bengong aku rsa satu hari tanpa internet.Malam nie aku tmn engineer wat aper ntah.So, aku join sakli guna internet untuk updates aku punya blog...walaupon tak isinyer tak seberapa tak apa yang pnting aku dapt luahkan paer yang buat hari ni kat blog aku yg tak seberapa nie.hehe.aku pon tak thu nak tulis aper nie sbnarnyer.Otak aku dah jem dah nie....esok bnyak lagi kerja yg menanti.....banyak benda yg nak kan aku pk....Hope esok lbh baik dari hari nie....amin

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...