KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, June 5, 2011

" Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple"

1. Follow blog saya
Dah follow dah....:)



2. Buat entri " Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple"
Cik Purple saya dah jd bloglist awak




3. Copy banner di bawah dan letak dalam entri anda





4. backlink ke entri ini / link kan kembali ke entri ini
cik purple mcm mana nak link balik...tak thula...:)
5. tag 2 orang rakan blogger, pastikan mereka tahu.
zaidah
6. Letak URL entri anda d ruang komen saya.

2 comments:

  1. takpe sis.. toksah backlink lagi la..:)hehe~~ BTW, kalo akak nak backlink lain kli, akak boleh letak url entri saya tuh dalam entri akak yea..:D tu pun dah cukup..:)

    ReplyDelete
  2. ooo...mcm tu ker.thanks dik....:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...