Breaking News

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com


 Assalamualaikum..

Kenapa Cik Nor suka blog Shida. Semestinya tuan blog seorang yang friendly. Bila kita singgah blog dia, dia  akan balas balik kunjungan kita. hehe. Satu lagi dia suka buat segmen tau pun giveaway. Dah banyak kali jugak join dan pernah juga menang hadiah. Satu lagi shida suka bagi hadiah kat top komentor dia. Banyak jugaklah hadiah yang Cik Nor dapat dari Shida sebab selalu komen entry dia.

Tak rugi follow blog Shida ni. Dah la peramah, suka bagi hadiah pulak tu. Ni bukan ayat penyedap hati Shida tau. Ini kebenaran dan ada bukti.haha

Baca ni : 



6 comments:

  1. Selamat bersegmen ya.. Naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  2. As salam. Wow! Cik Nor pun join gak. Selamat maju jaya gak.

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama!!

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  4. SALAM ciKnOR :)
    Terima kasih sudi join segmen shida, org pertama pulak tu ^_^
    terharu kitee :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete