Breaking News

Magika Argan Cleasing Flakes - Pencuci Muka & Makeup Pertama Dalam Bentuk Kertas


Assalamualaikum..

Kalau sebelum ni korang selalu guna pencuci muka jenis krim, gel, form dan cecair kan? Macam mana kalau ada pencuci muka dan penanggal makeup jenis kertas? Mesti korang cakap Cik Nor reka cerita kan? Kalau korang tak caya sudah. Tapi betul-betul ada korang nak bayar Cik Nor RM berapa?hihi. Gurau jer la. Tapi memang ada dan ia merupakan pencuci muka dan makeup pertama dalam bentuk kertas.


Magika Argan Cleasing Flakes merupakan pencuci muka dan makeup pertama dalam bentuk kertas. Ia mudah dibawa ke mana sahaja terutama kepada mereka yang suka travel. Ia senang dibawa kerana bekasnya seperti bekas compact powder. Hanya masukkan ke dalam handbag dan tidak memerlukan ruang yang besar.


Ia merupakan rawatan sempurna kulit muka kerana ia mengandungi bahan-bahan yang baik untuk kulit muka kita. Antara bahan utama yang terdapat dalam Magikan Argan Cleansing Flakes ialah :

- Argania
- Royal Jelly
- L.Burm.f
- Citrus
- Rossa Damascena
- Hamamelis Virginiana
- Arnica Montana


Antara kebaikan Magika Argan Cleasing Flakes :

1. Merawat jeragat
2. Merawat jerawat
3. Melembabkan kulit
4. menyihatkan kulit
5. Memberi vitamin kepada kulit
6.  Mudah membersihkan makeup
7. Membersihkan kulit muka dari kotoran





Cara menggunakan mudah sekali
1. Ambil sekeping MACF, kemudian campurkan dengan sedikit air
2. Gosok pada tapak tangan sehingga mengeluarkan buih
3. Cuci muka seperti biasa
4. Bilas dengan air bersih dan lap

Mudahkan? Semudah A B C. Mengapa perlu pilih yang susah sedangkan dah ada yang senang.


Pengalaman Cik Nor menggunakan MACF ini begitu mengujakan. Mana tidak nya, inilah kali pertama menggunakan pencuci muka dalam bentuk kertas. Memang berkesan dan hasilnya amat mengagumkan. Kulit muka bersih dan lembab selepas menggunakan MACF ini. Walaupun baru seminggu menggunakannya hasil memang luar biasa. Sangat rugi kalau korang tak cuba produk hebat ini. Cik Nor dah cuba, korang bila lagi?

Terasa nak cuba? Jom lawati laman sosial mereka di :

Website : www.magikahq.com
Facebook : Magika HQ
Instagram : Magika Official HQ

10 comments:

  1. Wowww...makin canggih semua..siapa sangka kan?dalam bentuk kertas..menarik!

    ReplyDelete
  2. Pencuci muka dalam bentuk kertas, memang first time dengar yang ni

    ReplyDelete
  3. Wow seriously, menarik ni 👍🏻

    ReplyDelete
  4. Senang nak bajet berapa banyak nak guna untuk cuci muka. Hehehe!

    ReplyDelete
  5. Hebatnyaaaa.... rasanya belum pernah dengar lagi jenis pencuci muka mcm ni

    ReplyDelete
  6. canggihnyeeeee! pestime lagi ni dengar ade pencuci muka dalam bentuk kertas!

    ReplyDelete
  7. wahhh mcm2 produk laa ni ye... dgn kertas pun boleh jd pencuci muka...

    ReplyDelete