Breaking News

Petua Cuci Buah Pinggang

sumber gambar dari google

Assalamualaikum..

Lama kan Cik Nor tak kongsi petua dalam blog ni. Hari ni Cik Nor ada 1 petua yang Cik Nor nak kongsi dengan korang semua. Balik minggu mak ada cerita yang doktor suspek dia masalah berkaitan buah pinggang. Hujung bulan ni doktor akan buat pemeriksaan terakhir. Sekirannya harap masalah tu teruk mungkin mak Cik  Nor buah pinggangnya akan dicuci. Bila dengar buah pinggang dia akan dicuci terus Cik Nor rasa seram.

Minggu ni cuti panjang terus google cari cara untuk tangani masalah ini. Jom Cik Nor kongsi petua ini dengan korang.

Petua Cuci Buah Pinggang

1 biji epal hijau (tak perlu kupas kulit)
1 cm lobak putih
1cm  batang saleri
1 batang timun batang (dibuang kulitnya)
1 gelas air masak

Caranya mudah sahaja, cuma blend ke semua bahan di atas. Minum sekali sehari. Korang cuba dalam masa seminggu dan korang akan alami perubahannya.  Untuk kesan yang optimum jangan lupa minum air masak banyak-banyak. Selamat mencuba.

8 comments:

  1. tq cik nor sharing... harap mak cik nor ok ya...

    ReplyDelete
  2. Nice sharing Cik Nor, nanti nak cuba juga la

    ReplyDelete
  3. nk istiqamah shari skali tu haaaaa

    ReplyDelete
  4. semoga mak CikNor sihat2 saja ya.. ikhtiar selagi boleh.
    btw yes bab minum air banyak2 tu memang sangat penting. kalo minum jus saja nanti circulation dalam badan pekat sangat kidney xleh nak buat keje. tlg kidney dengan minum air banyak2..

    ReplyDelete
  5. bagus petua ni untuk penjagaan buah pinggang

    ReplyDelete