KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, April 9, 2011

OLE2 KENDURI KAHWIN KAK INA......

 Sebenarnya ni ole2 masa kenduri kahwin k.ina tempoh hari.Ole2 nie dah lama aku mabik gambar dia.Tp luapa nak msukkan kat blog....sori yer.
Aku dapat 2 paper bag lagi....Special guest katakan.hehe
Kat dalam paper beg tu ader bnda yg sama jer....ader jajan n towel kecik jer.First paper beg dapat masa kitaorg ambik makanan.Klu org kg dpt dalm plastic bag jer.Tp oleh krn akami kawan baik dia kami dapat paper bag.Terharu sgt.Secondnyer plak kami dapat sblm k.ina nak g bersanding. Mula2 tu igt dapt satu jer paper bag.Aku dah berangan dah nak yg cantik dalam rumah tu.Alhamdulillah...angan2 ku itu di makbulkan.....hehe .Dia tkut kami tak sempat jumpa dia dia trus bagi yg special nie utk kami berempat.Mmg dia tak sempat pn lyn kami....hehe....Apa2 pn thank a lot to k.ina coz lyn kami ngn baik.Wlaupon sibuk nak sanding still leh lyn kerenah kami lagi.Semoga k.ina bahagia skarang...amin

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...