Breaking News

Cuti-Cuti Malaysia | Lost World Of Tambun - Part 5

Assalamualaikum....

Biasa korang datang blog Cik Nor asyik cerita review jer kan? Kali korang layan lah cerita Cik Nor pergi bercuti pulak. Entab berapa part nak habis pun Cik Nor sendiri pun tak tahu. Apa yang penting gambar dalam tab ni mesti dihapuskan..hehe

Korang tengok binatang dalam gambar tu? Mula-mula tengok korang teka apa? Kalau Cik Nor teka adik beradik pelanduk dan seangkatanya. Tapi tekaan Cik Nor tu jauh meleset. Itu rupanya sejenis tikus. Mak aii bapak besar tikus. Ada sejenis lagi tapi lupa snap gambar. Gamaknya kalau tikus besar tu masuk rumah hancur barang dalam rumah dikerjakannya.haha

Amboi mak nak caras kak chik possing ke.?πŸ˜€. Cik Nor sebenarnya dah habis cara nak possing. Tu merapu jer.haha

Diaorang ni baru balik tengok animal show. Animal show ni ada 2x. Satu pukul 3ptg dan satu lagi pukul 4 petang. Ada pertunjukan ayam dipanggil menggunakan wisel. Yang paling best tengok pak belang makan. Oppss.. mak belakang mak tu calon menantu ke?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Adik Cik Nor yang dah kepenatan bermain. Konon-konon rehat la tu padahal dia mengantuk nak tidur.haha. Hari tu panas sangat dan Cik Nor pun kena migrain. Nak main pun tak ada mood.

Muka ceria dala keretapi nak tawaf Lost World of Tambun. Yeayy haaa. 
My kakak dan anak dia. Bergedik sebelum menuju ke parking keretaπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€. Long.. laki ko tunggu lama dah kat parking. Haha

Gambar last mesti ada gambar Cik Nor. Mana boleh tak ada nanti tuan blog marah. Haha. Berakhirlah suka suki kami satu hari di Lost World Of Tambun. Ada rezeki kami kembali lagi ke sini. InsyaAllah..

7 comments:

  1. wahhhhh besarnya.. yg kecil dah kecoh satu rumah.. alahaiiiii

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa..hari tu tmpt kerja pernah wat kat sni tp CR tak pergi sbb jauh..

    ReplyDelete
  3. mak aihhh..besornya tikus tu..kalau masuk kat rumah hat yang besor ni, memang cari pintu nak keluar je..haha

    ReplyDelete
  4. Dah puas posing dan mandi....moh le kita kelik Kelate hihi....
    Tapi tak tak bestlah kan Cik Nor, cik nor tak leh berkubang

    ReplyDelete
  5. Nampak semua org ceria kat sini

    ReplyDelete