Breaking News

Terima Kasih Fieza Sani

Assalamualaikum...

Alahai Cik Nor entry banyak tertangguh ni. Apa nak jadi dengan ko ni Cik Nor. Dulu kata nak updates blog setiap hari. Ni apa dah jadi, 2 hari sekali ko updates blog. Sendu balik la blog ko kalau macam ni.huhu.

Malas nak membebel panjang, moh la kita tengok apa hadiah yang Cik Nor dapat. Hadiah 1 dan ole-ole 1. Cik Nor ni kan muka tak malu. Asal ada jer blogger pergi luar negara mesti mintak ole-ole. Orang tu nak bagi ke tidak itu belakang kira. Haha. Nampak terserlah kemuka tembok Cik Nor.kihkih. Bulan lepas kot baca entry Fieza nampak dia pergi Hatyai, gurau-gurau jer cakap nak ole-ole. Sekali dia dm kat instagram mintak alamat sebab nak bagi ole-ole. Cik Nor apa lagi orang nak bagi...kita terima jer lah.😀

Lepas bagi alamat, dia cakap nak pos lewat sikit sebab nak tengok pengomen tegar kat blog dia. Sekali Cik Nor salah seorang pengomen tegar tu. So, dia tambah la 1 tu hadiah lagi. Alhamdulillah. Satu ole-ole dari Hatyai dan satu barang lagi dari Malaysia. Berbunga hati bila dapàt hadiah.hehe

Cik Nor ni kan asyik mention nama Fieza jer. Empunya diri dan blog  tak bagi tahu. Ok lah ni link blog fieza. http://www.fiezasani.xyz. klik link Cik Nor bagi tu kalau nak kenal dengan dia. Mana tahu kot korang salah seorang pengomen tegar blog dia. Apa-apa pun terima kasih fieza sebab bagi hadiah dan ole-ole tu. Nanti kalau datang  Kelantan jangan lupa bagi tau. Nanti boleh sembang-sembang.hehe

16 comments:

  1. Salam ramadhan..murah rezeki ya

    ReplyDelete
  2. Murah rezeki tu. Salam Ramadan dari Qekra ;)

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat hadiah...untung cik nor

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat hadiah...untung cik nor

    ReplyDelete
  5. tahniah...syokkan dapat hadiah..saalah satu hilangkan stree haha

    ReplyDelete
  6. wah, bestnya dapat ole2
    SOp nak juga :)

    ReplyDelete
  7. wah, bestnya dapat ole2
    SOp nak juga :)

    ReplyDelete
  8. blog saye pun sama lagi sendu. huhue. btw tahniah

    ReplyDelete
  9. Wah.. Dapat ole-ole... Tahniah Cik Nor

    ReplyDelete
  10. Rezeki jangan ditolak ek CIk Nor

    ReplyDelete
  11. Do you need free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete