KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 4, 2017

Time Break


Assalamualaikum..

Tajuk kemain kan Cik Nor, omputih giteww. Hihi. Korang pagi-pagi makan pagi dengan apa erk? Cik Nor just makan 2 keping roti dan secawan susu. Diet lah tu konon. Padahal tak pun. Haha. Kalau hari kerja memang tak makan berat sebelah pagi sebab dok  pejabat tak banyak bergerak. Nanti bertambah pulak lemak Cik Nor.kihkih

Makan pagi dengan 2 keping roti bukannya boleh bertahan lama sangat. Terpaksalah Cik Nor standby dengan kudapan yang boleh menahan perut Cik Nor dari berbunyi lagu keroncong untuk ana. Hehe. Yang penting dalam laci meja Cik Nor mesti ada kudap-kudapan macam kat atas tu. Kalau tak menggeletarla kelapan nak menunggu lunch break. 

Tambah pulak Cik Nor ada gastrik. Tak boleh terlalu lapar. Kalau dah sampai tahap maksimun macam-macam la berlaku. Pening, muntah  sakit kepala memang full pakej. Memang parahlah nak tunggu dia recover balik. Untuk mengelakkan kejadian sedemikian berlaku Cik Nor ambik langkah berjaga-jaga dengan menyimpan stok kudapan didalam laci. Hehe.

Tiba-tiba pulak jatuh cinta dengan cookies by Arnotts ni. Sedap dan begitu memikat selera Cik Nor. Rangup dan tak manis sangat. Sedang-sedang orang cakap. Hehe. Kirannya makan satu tak cukup la.haha

Korang ada kudapan jugak ke dalam laci meja? Kalau ada meh share ada kudapan yang korang mesti ada dalam laci korang.😀😀😀

7 comments:

  1. Pagi ni sy makan roti + susu 😄

    ReplyDelete
  2. Jangan skip waktu makan tau . nanti pengsan susah . hehehe



    http://www.kataubaid.com/2017/05/harga-tiket-top-komtar-pulau-pinang.html

    ReplyDelete
  3. pagi ni x breakfast pun...
    sbb bz sgt..

    ReplyDelete
  4. manis tu ciknor jangan banyak2.. hehe

    ReplyDelete
  5. Ok, nak kene cari jugaq ni :P

    ReplyDelete
  6. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Get Rid Of 12-23 Pounds in Only 21 Days!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...