KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 4, 2014

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Assalamualaikum..

Mengapa saya patut menang dress dari Ariescape Shoppe kerana sudah lama saya mengidamkan dress cantik macam ni.Setiap kali tengok orang pakai dress hati berkata-kata"bila lah agaknya boleh aku pakai dress macam tu?" Suka tengok orang pakai dress..macam cantik jer..macam comel jer..Kalaulah cik nor dapat dress dari Ariescape Shoppe ni mesti cik nor pun macam cantik jer..macam comel jer..:)

Kepada yang nak join boleh la klik kat banner yang cantik tu..:)

9 comments:

  1. Goodluck! Mane la tahu ade rezeki. Amin amin! :D

    ReplyDelete
  2. Ahhaa... nak nampak comel yer cik nor... hehehe... Good Luck kayy... :D

    ReplyDelete
  3. gudluck Cik Nor. CT xleh r join sebab macam tak muat je hehehhe..

    ReplyDelete
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.. :)

    hai.. saya dari segmen yang sama.. :) good luck sis!

    http://qaseh-delima.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...