Breaking News

Klik Iklan Ni Dapat Duit Tak??

Assalamualaikum...

Cik nor memang dah tak der idea nak merapu apa hari nie.Nak tak nak kena jugak updates nanti orang kata cik nor nie pemalas.haha.Memang pun pemalas.kihkih.Cari punya cari jumpalah iklan kat atas tu.

Cik nor nak tanya korang kalau klik iklan nuff kat atas tu dapat duit tak?Majoriti blog yang cik nor bw semua keluar iklan.Xjumpa pun lagi iklan lain.Kepada yang tahu info pleasa.Kalau tak dapat duit memang buang masa jer la kita tunggu dia loading sampai habis.Entah2 macam iklan burung biru tu..hehe

Oklah itu jer cik nor nak tanya hari ni..:)

Baik hati klik :
1. SINI
2.SINI
3. SINI
4.SINI
5.SINI

Untuk sebarang pertanyaan : normi80my@yahoo.com

26 comments:

  1. Assalammualaikum...cik nor,

    iklan nie mselim3 ada tgk gak... tapi lebih kepada blogger personalities.. ada duit kot.. agak aje nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Ada ..tapi kat tuan blog je la..bukan kat orang yang klik..heheh

    ReplyDelete
  3. Tak rasanya.. Sbb ini iklan pemberitahuan dr nuffnang...

    ReplyDelete
  4. Err..entah. Tak arif pasal nuffnang.

    ReplyDelete
  5. Memang selalu nampak iklan tue sekarang nie. Cuba cik Nor hantar tiket kat pihak Nuffnang dan tanya dorang. :)

    ReplyDelete
  6. yg biru tu tak rsanya ..cuma ads yg berbyr akn di inform kt acc nuff owner
    so, klo klik nuffng biasa tu tkde efect :)

    rasanyalah sbb brung biru tu byk gila n klua je ble2 mse kt blog sbg penyeri wjah :)

    ReplyDelete
  7. x pasti jugak iklan ni dibyr or x
    aah baru perasan arini kat semua blog...menari2 je promosi bloggereti ni

    ReplyDelete
  8. Nuffnang cuma bisa di Malaysia, di Indonesia sepertinya gak akan bisa dipakai ^_^

    ReplyDelete
  9. sebab dia baru lagi kan... so tak pasti samada dibayar atau tidak...

    ReplyDelete
  10. try hantar ticket kat nuffnang tanya.. hehehe

    ReplyDelete
  11. tak surelaa pulak hihi. mungkin dapat sebab iklan ni berkala jugak kan. kalo iklan burung biru tu kekeke.. macam ada all the time :D

    ReplyDelete
  12. Datang singgah follow anda.. Sama jugak tertanya soalan yg sama ^^

    ReplyDelete
  13. X pasti la cik nor...cer hantar tiket tanya tengok..=D

    ReplyDelete
  14. Saya pun tak tahu tapi click ajerla
    singgah dari blog akk mia

    ReplyDelete
  15. x sure lak psl iklan nuffnang yg nih.

    ReplyDelete
  16. ntah.. mama klik je... dapat tak dapat kita sajo.. hihi

    ReplyDelete
  17. http://peruserpaid.com/?ref=5766
    bole cube click link di atas.
    takde modal

    ReplyDelete