Breaking News

Klik Iklan Ni Dapat Duit Tak??

Assalamualaikum...

Cik nor memang dah tak der idea nak merapu apa hari nie.Nak tak nak kena jugak updates nanti orang kata cik nor nie pemalas.haha.Memang pun pemalas.kihkih.Cari punya cari jumpalah iklan kat atas tu.

Cik nor nak tanya korang kalau klik iklan nuff kat atas tu dapat duit tak?Majoriti blog yang cik nor bw semua keluar iklan.Xjumpa pun lagi iklan lain.Kepada yang tahu info pleasa.Kalau tak dapat duit memang buang masa jer la kita tunggu dia loading sampai habis.Entah2 macam iklan burung biru tu..hehe

Oklah itu jer cik nor nak tanya hari ni..:)

Baik hati klik :
1. SINI
2.SINI
3. SINI
4.SINI
5.SINI

Untuk sebarang pertanyaan : normi80my@yahoo.com

14 comments:

  1. alamak..tak taulah pulak cik nor..hhe

    ReplyDelete
  2. kurang arif pulak pasal iklan ni..

    ReplyDelete
  3. Ada ..tapi kat tuan blog je la..bukan kat orang yang klik..heheh

    ReplyDelete
  4. Tak rasanya.. Sbb ini iklan pemberitahuan dr nuffnang...

    ReplyDelete
  5. Err..entah. Tak arif pasal nuffnang.

    ReplyDelete
  6. try hantar ticket kat nuffnang tanya.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tak surelaa pulak hihi. mungkin dapat sebab iklan ni berkala jugak kan. kalo iklan burung biru tu kekeke.. macam ada all the time :D

    ReplyDelete
  8. X pasti la cik nor...cer hantar tiket tanya tengok..=D

    ReplyDelete
  9. Saya pun tak tahu tapi click ajerla
    singgah dari blog akk mia

    ReplyDelete
  10. x sure lak psl iklan nuffnang yg nih.

    ReplyDelete
  11. http://peruserpaid.com/?ref=5766
    bole cube click link di atas.
    takde modal

    ReplyDelete