Breaking News

Alhamdulillah..Dah Verified



Assalamualaikum..

Idea cik nor hilang hari nie.Tu yang lambat nak updates.Haha. Alasan semata2 padahal bos ada.Siapkan apa yang patut.Esok bos outstation..hehe

Pagi tadi buka2 email..wah cash out 8share dah verified. Tak lama lagi masuk akaun lah tu.Tahu akaun apa yang cik nor bagi untuk duit tu masuk. Akaun untuk bayar kereta.Kalau banyak rezeki masyukk..untung2 sebulan xguna duit gaji.Kalau yer..setakat ni xpernah lagi bayar dengan income nie..kena tambah jugak duit gaji..hehe.Korang kalau nak join 8share boleh daftar SINI. Buat iklan 8share ni paling senang dapat duit.Xcaya cuba dulu.Setiap hari ada jer duit masuk.Walaupon tak banyak cukuplah kalau nak guna time sengkek macam cik nor..hihi.Tapi korang banyak duit bukan macam cik nor.

Sebelum nie cik nor tak tunjuk berapa amount dia.Tapi ada request nak tengak hari cik nor kasi tunjuklah.Sikit jer..Nak makan hot burger tu boleh la..hihi.Ini kali ke-2 cik nor cash out 8share.Kalau free jangan lupa join..:)

Oklah..stop dulu.

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 
6.SINI 
7.SINI 
8.SINI 
9.SINI 
10.SINI

15 comments: