Breaking News

Cik Nor Menyepi??

Assalamualaikum..

Alahai..rasanya lama benar tak menulis kat sini.Lama ke? Dua hari rasanya x updates blog. Bw ada kan setiap hari?hehe

Kemana cik nor mengilang?Cik nor ada sebenarnya tapi ada masalah yang tak dapat di elakkan menyebabkan cik nor tak dapat nak updates blog setiap hari.Harap korang fahamsituasi cik nor buat masa sekarang.Ada yang rindu cik nor tak? sure tak de..haha..tutup muka (malu).

Hari nie entry tak der gambar.Nak buat macam mana ini adalah entry pemberitahuan jer.Lain2 cerita nanti cik nor kongsi di next entry yer.

Oklah..itu sahaja untuk hari ni.babai..:)

18 comments:

  1. takpe cik nor,take time..dah settle boleh teruskan blogwalking seperti biasa

    ReplyDelete
  2. ni kira mcm NOTICElah yeh cik Nor.... Apalah hal agaknya sampai tak boleh elak tu yek!

    ReplyDelete
  3. Cik Nor, semoga selesai masalahnya...take ur time...n take care too, dear.

    ReplyDelete
  4. hehe xpe cik nor asalkan keje cik nor yg lain beres.blog ni isi masa lapang pn ok :-)

    ReplyDelete
  5. sama laa kita cik nor cuma lan lagi teruk...sepp ciked..haha..semoga dipermudahkan segala urusan dan dijauhkan dari segala masalah Cik Nor's..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    takper kami kekawan blogger memahami keadaan cik nor...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. takpe kak Nor, take your time k..?

    ReplyDelete
  8. dahulukan yg penting....semoga masalah dapat diatasi sebaik mungkin..

    ReplyDelete
  9. bila rajin update blog,menyepi sehari pun orang dah perasan..kan??heheh

    ReplyDelete
  10. Tak pe cik nor...take ur time k..tp jgn la lama2 sgt...nnti rindu..hehehe

    ReplyDelete
  11. takpe cik nor. blog pun nak annual leave jgak. bg dia cuti dua tiga hari. hikhik

    ReplyDelete
  12. Dont worry be happy... man.. man.. jerr... :D

    ReplyDelete