Breaking News

Cik Nor Menyepi??

Assalamualaikum..

Alahai..rasanya lama benar tak menulis kat sini.Lama ke? Dua hari rasanya x updates blog. Bw ada kan setiap hari?hehe

Kemana cik nor mengilang?Cik nor ada sebenarnya tapi ada masalah yang tak dapat di elakkan menyebabkan cik nor tak dapat nak updates blog setiap hari.Harap korang fahamsituasi cik nor buat masa sekarang.Ada yang rindu cik nor tak? sure tak de..haha..tutup muka (malu).

Hari nie entry tak der gambar.Nak buat macam mana ini adalah entry pemberitahuan jer.Lain2 cerita nanti cik nor kongsi di next entry yer.

Oklah..itu sahaja untuk hari ni.babai..:)

9 comments:

  1. takpe cik nor,take time..dah settle boleh teruskan blogwalking seperti biasa

    ReplyDelete
  2. ni kira mcm NOTICElah yeh cik Nor.... Apalah hal agaknya sampai tak boleh elak tu yek!

    ReplyDelete
  3. takpe kak Nor, take your time k..?

    ReplyDelete
  4. assalam kak nor.. intai2 sini :)

    ReplyDelete
  5. dahulukan yg penting....semoga masalah dapat diatasi sebaik mungkin..

    ReplyDelete
  6. bila rajin update blog,menyepi sehari pun orang dah perasan..kan??heheh

    ReplyDelete
  7. Tak pe cik nor...take ur time k..tp jgn la lama2 sgt...nnti rindu..hehehe

    ReplyDelete