Breaking News

Nak Set Percuma Siri Pembersih Muka & Mekap PIXY Tak?

Assalamualaikum...


Hari rasa macam kehabisan idea nak tulis apa.Cari punya cari idea ngak mari2 jugak.Hati pula tak keruan nie.Nak datang kerja tadi telek2 kereta ada kemek dan calar kat bonet.Budak-budak ketuk dengan benda keras or ada cubaan nak memecah masuk kereta cik nor.Petang semalam tengok macam tak de lagi kesan tu.Pagi ni baru perasan..Ya Allah..jauhilah kereta cik nor dari segala unsur kejahatan....aamiin









Eh ..panjangnya cerita permulaan cik nor...sori ye kawan-kawan.Cik nor kalau dah tekan keyboard susah pulak nak berhenti...haha.Hari cik nor nak share cara nak dapatkan sample percuma dan seterusnya mencuba PIXY Gentle & Moist Cleansing Lotion.

Sebelum tu kita tengok dulu video cara penggunaannyahttp://www.youtube.com/watch?v=VWdt_6kh3Do dan  http://www.youtube.com/watch?v=ERAoCH1eKLw

Untuk mendapatkan sample percuma anda perlu mengisi borang ini terlebih dahulu:

https://docs.google.com/forms/d/1K91PlbzGfjp01rXidkc6OGjImV5j7aSBX4DJpqULEXQ/viewform?c=0&w=1

Bahagian kawan rujukan korang semua boleh letak nama cik nor : Norfarizan Asaary 

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com

17 comments:

  1. boleh la nak cuba nanti..thanks sharing cik nor

    ReplyDelete
  2. best jugak nie..barang free..hehehe..thanks 4 sharing cik nor..farah klik2 iklan cik nor sekali yer..=D

    ReplyDelete
  3. Haihh..macam2 jenayah kan skrg ni. Maybe orang terlanggar ke kete cik nor. Ekceli tempat ana biase sgt berlaku pecah keta. Diorg ni kebanyakannya curik smart tag je. Btw be carefull sis.

    ReplyDelete
  4. bagus juga kan... TQ sharing info cik nor...:)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah, pernah try masker aje. mcm best, tapi malas nak pakai :P studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... cik nor,

    cik nor dapat cpuv daripada cpuv nuffnang ... boleh cuba kepada yang berminat dapat free sample...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. nak jugak la..nanti saya pi jengah ke situ..

    ReplyDelete
  8. klik tapi page not found ... x dpt nak merasa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor dah letak link baru tu..try cuba..:)

      Delete
  9. pernah try bedak je mmg best brand ni
    dah tgk tak cerita pondok pakya

    ReplyDelete
  10. as salam. sy nak beli utk anak dara sunti tu....huhuhuhu..kalau nak jumpa abe kie, sms je ..no hp abe kie ada di menu 'contact me' kat blog tu...hehehheeh

    ReplyDelete