Breaking News

Pening-Pening Isnin

Assalamualaikum..

Hari ni no idea n no mood untuk menulis kat blog.Mood tak berapa nak baik sikit.Sebab apa? Tak boleh mention kat sini sebab ada stalker yang sentiasa membaca blog yang suam2 kuku ini.huhu

Apa2 pun korang lain lah gambar pelayan lelaki berkaki wanita..haha.Korang mampu ada kaki macam pelayan tu?kihkih..gurau jer..:)

Oklah..itu sahaja untuk hari ini.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com

9 comments:

  1. hahaha. saya ada tengok gambar tu and banyak lagi! memang kelakar :D

    saya datang menabung Nuffnang sini. ^^,

    ReplyDelete
  2. tergelak saya tengok gamba ni kak. hehehe

    ReplyDelete
  3. Hahahaa.. Fengsan. Cantik kaki bang!

    ReplyDelete
  4. sambil pening Sally klik link cik nor :D

    ReplyDelete
  5. siapakah itu yg telah membuatkan cik nor hilang mood..meh nak babappp sikit..sabar yer cik nor... =D

    ReplyDelete