Breaking News

Rabu Tanpa Kata

Assalamualaikum...

Hari nie kan Wordless Wednesday, tak boleh banyak menaip.Kenapa keywords hit kat blog cik nor Skandal tak kenal usia? Ada ke tajuk tu? nak kena search jugak ni..hehe

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com

19 comments:

  1. Hahaha..ada yg tgh dok berangan nk skandal la tue cik nor...:)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... cik nor,

    banyak gak.. keyword yang sangkut kat blog cik nor nie kan..

    mselim3

    pls: mselim3 jumpa blog cik nor kalau taip limau purut..

    ReplyDelete
  3. erk...keyword tak menahan betul tu cik nor

    ReplyDelete
  4. Tak kenal usia.... pastu skandal lagi ... hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha mcm sy jugak ad je keyword yg pelik2.. jemput singgah

    http://cammylia.blogspot.com/2014/09/keyword.html

    ReplyDelete
  6. hahaha..pelik juga tengok keywords tu Cik Nor... :)

    ReplyDelete
  7. macam 2tajuk keyword timbul yer... adoiii....haha

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan pun ada walaupun dah lepas ramadhan dah ye..heheh

    ReplyDelete
  9. rabu tanpa kata xboleh berblog la Nor hehehe ;p ;p ;p

    ReplyDelete
  10. apesal ada yang minat nak cari kisah skandal ni eks?
    pelik :)

    ReplyDelete
  11. hehe. ramai nye yg search tu cik nor :)

    ReplyDelete
  12. hehe...saya tag Nor sbb skandal huhu :p

    ReplyDelete
  13. anggaplah mrk itu memiliki tgn2 gatal ...

    ReplyDelete
  14. amboi nampak sangat kan zaman sekarang, asyik nak skandal je. even dah ada suami isteri, tetap nak cari yang haram jugak. takut nya pikir nanti balasan Allah turun kat Malaysia, habis yang tak berdosa tak bersalah pun akan kena jugak :(

    ReplyDelete