Breaking News

Baik Mengaku!!!


Assalamualaikum..

Hari nie macam tak de idea nak updates apa.Asyik bw kat blog orang jer..Blog sendiri tak hupdates lagi.Apa la cik nor nie...hehe

Oleh kerana ketandusan dia cik nor teringatlah gambar yang member share kat whatsapp.Boleh pulak macam tu.Kelakar pon ada jugak tapi korang layan jer la gambar kat atas tu..haha.Apa pon boleh kan cik nor nie...hihi

Itu sahaja untuk hari ini..babai..:)

p/s : Buat adik-adik yang mengambil UPSR especially my anak buah...jangan tension2...banyakan berdoa n study smart.Moga korang semua berjaya mendapat 5A..aamiin

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 

Nak daftar 8share klik  : SINI 

normi80my@yahoo.com

21 comments:

  1. Assalammualaikum ... cik nor,

    hahah.. kena tarik telinga...

    mselim3

    pls: kesian pulak kucing tu kan...

    ReplyDelete
  2. adoiii kesian kucing tu kena tarik telinga...

    ReplyDelete
  3. kesiannya kucing tu kena tarik telinga.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. tak de idea join GA je Nor..saya selalu buat gitu..hehe...

    ReplyDelete
  5. kesian kucin tu tp kesian lg kat budak2 upsr yg jd mgsa keadaan huhuu..

    ReplyDelete
  6. ksian adik2 tpkse jwb blk paper math & ....

    ReplyDelete
  7. hahah.. lawak gambar tu.. kesian incik kucing...kih3..

    ReplyDelete
  8. tahun ini dalam sejarah..UPSR kena buat balik..kesian kat budak2..
    kucing tu pon kesian..:)

    ReplyDelete
  9. kesian adik-adik upsr kan,adik onie pun stress dah,haha

    ReplyDelete
  10. Sian adik saya UPSR jugak tahun ni.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hihi kelakar.. kesian kat budak2 upsr..

    ReplyDelete
  12. garangnya monyet tu. kesian gak nasib pelajar darjah 6. dah excited nak exam, ada masalah timbul

    salam perkenalan

    Nabihah
    http://nabihahyunus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hahaha..tu diaaaa.. terpaksa ngaku!!

    ReplyDelete
  14. hahha..kesian kat kucing... kucing yg disalahkan.. hehe..
    apa pun good luck pada semua anak2 yg ambil UPSR...:)

    ReplyDelete
  15. Hahahaa..kucing tu jawab "sy tak bersalah". Keh3

    ReplyDelete
  16. sally kesiankan budak-budak tu je sebenarnya...takut putus harapan jadinya...

    ReplyDelete
  17. Harap2 lepas nie tak bocor lagi dah.. kesian kt budak2..

    ReplyDelete
  18. Yelah cik nor gambo tu mmg kelako....dulu lain dialog dia

    ReplyDelete
  19. asalamualaikum..cik nor..dah tahu ke siapa bocorkan.. kesian murid2 tak bersalah..saya dah linkkan balik ya..http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete